L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

diumenge, 10 d’agost del 2014

Avui, 10 d'agost, celebrem el porrat de Sant Llorenç



Avui diumenge, dia 10 d'agost, és la festivitat de Sant Llorenç i, seguint una tradició secular, Tavernes la celebra amb el Porrat de Sant Llorenç, un esdeveniment que té lloc al voltant de l’ermita del sant ubicada al Racó Joana. 

Per assistir a aquesta fira tradicional que perd els seus origens en la nit dels temps, la Mancomunitat de la Valldigna ha programat un autobús gratuït que ix deTourist Info de Tavernes (platja) a les 18:00h, de Tourist Info de Simat a les 18:30h i de Benifairó a la plaça del Pi a les 18:45h. La tornada serà en finalitzar, aproximadament sobre les 23 hores. 

Cal indicar que a les 20 hores, i dins de la programació del festival Sete Sois Sete Luas, s’ofereix un concert del cantautor valencià Andreu Valor 

Després de formar part d’un grup musical, en el 2008 decideix caminar en solitari i comença a exposar els temes propis, compostos ja amb una temàtica social important. En el 2010 edita el seu primer treball discogràfic "En les nostres mans", un treball que el forja com a músic i com a persona. 
El bon resultat del primer treball discogràfic, té continuació amb el seu segon disc en solitari "A l'ombra de l'obscuritat" amb més de dos-cents concerts en tres anys recorrent escenaris, i aquesta intensitat provocà una maduració d'interpretació i composició que l'han ajudat a seguir. 
Ara, un any després ens sorprén amb un tercer disc "Malgrat la pluja" un disc de comiat, dedicat i realitzat en companyia del guitarrista Eduardo Tata Bates que, fusionant els diversos estils, propis de cada un d'ells, aporten una nova sonoritat als seus treballs.