L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dissabte, 23 d’agost del 2014

El Russafa Team de València s’ha proclamat campió de la 14 Seven de Rugbi Platja





El Russafa Team de València s’ha proclamat campió de la 14 Seven de Rugbi Platja celebrat avui en la platja de Tavernes. El Denia R.C s’ha classificat en segon lloc i tercer ha estat l’equip amfitrió, el Tavernes RC.

L’equip de València, format per jugadors que militen a la Divissió d’Honor ha dominat el torneig i ha demostrat en tot moment un gran joc a la mà.

L’edició d’enguany no ha tingut massa sort i si el passat dissabte s’havia d’ajornar pel mal temps, avui en un dia que amenaçava pluja, no han acudit tants equips com en altres ocasions. 
La jornada de tota manera ha estat magnífica quan a l’aspecte esportiu, regnant la bona companyonia entre els equips i els afeccionats presents. A l’acte de lliurament de trofeus, el Tavernes RC ha agraït el recolzament que rep de l’Ajuntament de Tavernes i dels patrocinadors.
-