L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dilluns, 18 d’agost del 2014

Es convoca el "III Concurs de Grafits Festes de Tavernes"




Les regidories de Joventut i Festes de l’Ajuntament de Tavernes han convocat el “III Concurs de Grafits” amb l’objectiu de promoure la creativitat artística amb la realització de murals d’estil grafit en la via pública. 

Les bases indiquen que la temàtica és lliure, però es desqualificaran les obres plagiades o no originals i també les que vagen en contra o contravinguen valors constitucionals o l’ordenament jurídic. Les obres poden ser individuals o d’equips formats, com a màxim, per quatre components, amb una edat màxima de 35 anys dels participants, i si és menor d’edat han d’adjuntar al full d’inscripció l’autorització oportuna. 

El jurat atorga tres premis a les tres millors obres originals, que s’ha de realitzar en l’espai indicat per l’organització. Els autors cedeixen a l’Ajuntament els drets de publicar, exhibir, reproduir o distribuir, totalment o parcialment les obres presentades al concurs. 

Els materials corren a càrrec de l’organització i seran pintures en aerosol i plàstica amb gamma cromàtica de negre, blanc, roig, blau, verd i groc. Els participants han d’adaptar els esbossos i obres a aquests colors, tot i que poden afegir-hi tots els que consideren oportú, però a compte seu. 
Grafit guanyador del 2013 obra d'Abel Ciscar.
Les inscripcions estan obertes fins el dia 10 de setembre i es pot omplir la fitxa d’inscripció que es troba en la web, l’ajuntament, biblioteca, casa de la cultura, oficina de turisme i entregant-la per registre d’entada en l’ajuntament. Quan la candidatura siga per equip, s’han d’identificar tots els components i la persona que, entre ells, farà de representant. 

La decisió del jurat tindrà lloc el dijous 11 de setembre de 2014. L’execució dels grafits començarà el dia 19 de setembre de 2014 en el Camp d’Esports de Tavernes de la Valldigna. Els participants començaran a les 11.30 h del divendres 19 i tindran 24 h per a realitzar el grafit. 

El jurat està format pel guanyador de l’edició passada, Abel Ciscar, i persones amb formació o experiència consolidada artística, gràfica o audiovisual. El jurat atorgarà tres premis de 250, 150 i 100 euros.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

yo voldria fer un llamament per estes festes se que costen molt cars pero un concert decent els mojinos o alguna coseta aixina es que pa lo que fan millor que no feren res cuant dic mojinos anian mil decents no te que ser un pablo alboran simplement pa animar el jovens es que sino sols en 3 dies de festes que sigueren prou el de les paelles els disfrasos i para de contar gracies cotorreta

Anònim ha dit...

La veritat es que si, un concert d'algún grup bó no estaría gens mal, que ja al final cansa tanta orquesta. Però crec que si no ho tenen contractat ja, serà un poc difícil.