L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

diumenge, 10 d’agost del 2014

Espectacular el mà a mà entre Zamora i Roca dins de la IX Concentració Penya Motera

Unes imatges dels tenderets de la concentració
Avui diumenge a les 16 hores està prevista la cloenda de “IX Concentració Penya Motera Valleros” en la platja de Tavernes, després de les activitats desenvolupades al llarg d’aquest mateix matí i d’ahir per la vesprada-nit, sobre tot eixe “mà a mà” entre els pilots de stun Emilio Zamora i Narcís Roca. 

Un espectacle impressionant i que va atraure a una gran quantitat d’espectadors que van gaudir de valent. Us oferim un reportatge fotogràfic d’alguns dels moments de l’actuació d’aquests dos gegants de les motos. 
 
 
També ahir per la vesprada es va celebrar una “volta baritima”, més pels llocs de la Valldigna, mentre la d‘avui, després de l’esmorzar, portava la comitiva de motos fins a Cullera. I com no activitats amb música, jocs moters, cotxes d’època, desfilada de roba pin-up, el tercer concurs Miss-Up Valleros 2014... tot amb un bon ambient i amb molta assistència de gent.
-