L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

divendres, 1 d’agost del 2014

Gran èxit de participació en les “12 hores de futbet” organitzats per la Regidoria d’Esports a la platja



La zona esportiva de la Goleta va acollir ahir les “12 hores de futbet” amb una molt bona participació: un total de 36 equips es van incriure, alguns d’ells formats per xiquets de fora de Tavernes.

La Regidoria d’Esports, que dirigeix el regidor de Compromís, Josep Llácer, un any més ha organitzat el torneig que ha comptat amb la col·laboració de de Frutas Bollo, Atmosfera Sport y Aguas Lanjarón. 

El campionat com estava anunciat es va iniciar a les 10 del matí, en un dia de gran xafogor que no va ser impediment perquè amics i amigues dels joves jugadors i pares, animaren i ompliren la zona esportiva. A la vesprada i després de disputar les finals, es va procedir al lliurament de trofeus, medalles i invitacions a Aquopolis, a càrrec del regidor d’Esports i el tècnic responsable dels actes esportius de platja Enric Gascón. 
 

  La pròxima setmana s’anuncien els campionats de Ping pong i Futbol Playa.
 

Els vencedors foren: 

En Benjamins: 1r Dimoniets i 2n Sonics
Alevins: 1r Los Callejeros i 2n Penya Espartanya
Infantils: 1r Dinamo de Kiev i 2n La Vall 00.
-

3 comentaris:

vicent ha dit...

Hola a tothom, m'agradaria comentar el que vaig percebre sobre aquest campionat degut a que el meu nebot va participar a l'acte.
La iniciativa fou bastant positiva però l'organització va ser bastant millorable. En primer lloc, el que no pots fer és no tindre enllestit les elimatòries abans de realitzar l'acte. Els xiquets van haver d'esperar més d'una hora i mitja a que els organitzadors s'aclariren en fer-les. Amb un poc de previsió, hagueren d'haver-se realitzat dies abans i així no fas perdre el temps a la gent.

Després fou l'excès d'equips per a la durada del mateix. Al no preveure la quantitat d'equips participants, els partits duraven solament 8 minuts. Si hi havia equips de xiquets que eren 10, solament podien participar durant 4 minuts, una misèria tenint en compte que havien d'esperar dos hores per al següent. S'ha de tenir en compte que si a un xiquet de 9 anys el fas esperar-se eixos períodes de temps per a jugar solament 4 o 5 minuts, li estàs perjudicant el dia més que alegrar-li'l, a ell i als acompanyants que han d'aguardar amb ell eixa espera.

Des del meu punt de vista, jo aconsellaria el següent:
- 1ª possibilitat: Limitar el nombre d'equips participants, així els partits poden ser una mica més llargs amb la finalitat de que els xiquets es divertisquen realment que es el que es pretén. ( el meu nebot em va dir que no s'ho va passar bé perquè havien d'esperar-se dos hores d'un partit a altre per a jugar no res, 4 minuts exàctament).
- 2ª possibilitat: Si no vols limitar el nombre d'equips perquè prefereixes que tot el món tinga cabuda, llavors fes l'acte en dos dies, així els partits podran tenir un poc de diversió al poder allargar-los més dels 8 minuts inicials.
Una durada apropiada per a partits d'aquesta mena, sempre des del meu punt de vista particular, seria d'uns 15 minuts.

Altre aspecte a resaltar és la falta d'alguna font pública a la zona. Es tracta d'un recinte esportiu, on la gent realitza esforços i no estaria malament que després d'aquestos es puguera refrescar. A més, estem en estiu, pràcticament agost, quan més calor fa i el tenir a xiquets entre 8 i 11 anys jugant al sol, amb les temperatures que es donen, poden portar algun problema. D'ahí la importància de que els nens i nenes es refresquen i eviten problemes per deshidratació.

Tampoc estaria malament que s'habilitarà alguna zona d'ombra per a que els nanos i acompanyants es pugueren resguardar del sol que feia. Imagineu dues hores d'espera al sol amb la calor que feia...

Espere que us ajude a millorar l'experiència l'avaluació que he fet de l'acte.

Salutacions!

Anònim ha dit...

I tambe de quan en quan una horxata amb fartons. Ara digues el que costa el campionat. Tot de gorra. Sempre negatius. I tot el que dius aixo un xiquet no te fan de coneiximent. Els pares so els que mes faena donen. Mes que els xiquets.

vicent ha dit...

Benvolgut senyor "orxata amb fartons", em sembla molt bé que el campionat organitzat haja sigut "per la patilla". No obstant, no li veig el problema al fet de desglossar els defectes per a proposar les millores. En qualsevol escola, després de realitzar una activitat semblant, es realitza una autoavaluació per a que en futures edicions aquests problemes es puguen subsanar.