L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dimecres, 13 d’agost del 2014

Gran èxit del campionat 3x3 Futbol Platja de la regidoria d'Esports


 
Organitzat per la regidoria d’Esport que dirigeix el regidor de Compromís, Josep LLácer, s’ha celebrat durant dos dies consecutius el campionat de 3 x 3 de Futbol Platja en les categories benjamins, alevins i infantils.

Un total de 21 equips han participat en el campionat que, com ve esssent habitual en les activitats d’estiu de la regidoria d’Esports, ha gaudit d’una ampla presència de familiar i amics dels participants. 


Els guanyadors i següents classificats foren:

Benjamins: Campió Valencianets, segon Alzimar III. Galàctics i Teletubis tercer i quart.
Alevins: Campió Celtics, segon Suc de Taronja.  Barlovento i Chamberi,
tercer i quart. 
Infantils : Campió Alcimar III - 2 , segon BMV.  Vall Team i Los Angeles,tercer i quart.

  El regidor d’Esport, Josep Llácer i el tècnic organitzador de les activitats, Enric Grau, foren els encarregats de lliurar el correspon trofeu al campió i subcampió, i les medalles per als quatre primers equips classificats.