L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dilluns, 4 d’agost del 2014

La policia local de Tavernes du a cap un operatiu especial el cap de setmana en prevenció de sorolls, botelló í molèsteis al veïnat.



El regidor de Seguretat Ciutadana, Evarist Sansaloni, de Compromís, ha informat que continua el programa d’operatius especials de la Policia Local programats per a l’estiu. A l’operatiu de dissabte, dia 2, efectuat entre les 19’00 i les 05’00 hores, intervingueren un agent en Central i sis patrulles, dirigits per l’Intendent en Cap.

Evarist Sansalni ha explicat que l’operatiu es va iniciar amb un control de la venda ambulant no autoritzada a la zona de la Goleta, repetit al llarg de la nit, després de detectar la presència de venedors ambulants que, en no disposar de permís ni de venda ni d’ocupació de la via pública, es van donar a la fuga en vore els agents. Es van confiscar productes falsificats abandonats pels venedors, tots imitacions de marques comercials ben conegudes.

El regidor de Seguretat Ciutadana ha confirmat que l’operatiu també va dur a cap control de persones i vehicles en la zona del Canal de Defensa i la Goleta, dels vehicles que eixien de la platja i dels que entraven des del Camí Reial i, posteriorment, en l’entrada de la platja, al Camí de la Mar.

Una segona fase de l’operatiu, en paraules del regidor, va tindre lloc bans de mitja nit. “Tenia caràcter preventiu per evitar el botelló en l’aparcament de Padur i del cine. No es va detectar res anormal, i es va efectuar control de persones i vehicles en la zona com a mesura de prevenció i actuació disuatòria de l’activitat del botelló”. 

 
Els controls preventius es van repetir fins l’horari de tancaments dels local d’oci i van tindre com a resultat la incautació de botelles a la Plaça de la Safor i Passeig de les Arenes. Així mateix es van dur controls en les zones de platja on se sol practicar botelló, sense observar activitat en cap moment al llarg de la nit.

Evarist Sansaloni, de Compromís, ha valorat aquesta planificació d’operatius de cap de semana i asegura que “están dedicats a la prevenció del botelló. S’ha aconseguit eradicar l’activitat en zones fins ara habituals. L’actuació policial es basa en la prevenció, el no deixar realitzar l’activitat amb controls i presència continuada policial, i això es constata en que es realitzen menys incautacions de botelles i que queixes de ciutadans pràcticament no s’han rebut”. El regidor també ha destacat que “no es va detectar vandalisme ni cap grup de gent violenta, i si de gent divertint-se però evitant enfrontaments de cap tipus”. 

 
Com a complement de les actuacions, la policia local de Tavernes ha iniciat un període de proves de mesura amb sonòmetre. “Es van comprovar els voltants de Padur, Do Mojito i Parc del Molló. A cent metres dels llocs citats, la música es podia escoltar molt baixa i no va fer falta cridar l’atenció de cap establiment” ha manifestat el regidor. 

ANNEX

Els resultats dels controls de vehicles i persones durant l’operatiu són els següents:

2 Actes denuncia 1/1992 per possessió de marihuana, amb incautació de la substància
1 Acta denuncia per passejar gos potencialment perillós sense boç
39 Vehicles controlats
21 Persones identificades
4 Proves d’alcoholèmia amb resultat negatiu
2 Incautacions de bastons de grans dimensions susceptibles de ser utilitzats com a arma (LO 1/1992) per lloc proper a zona d’oci.
7 botelles alcohol incautades (quantitat testimonial, que indica l’absència d’activitat de botelló)
Cap actuació per baralles o agressions, ni cap enfrontament amb les patrulles policials a excepció de l’actuació amb el gos abans citat

Incautació de productes de marca falsificada (ADIDAS, CALVIN KLEIN, RALPH LAUREN, EMPORIO ARMANI, TOMMY HILFIGER, FRED PERRY) per venda ambulant no autoritzada en zona de la Goleta:
- 80 calçotets
- 90 polos
- 23 bermudes
- 75 camises
- 45 parells sabates esportives
- 39 dvd’s video
- 26 cd’s música
- 30 pantalons curts
- 1 borsa de dona
- 8 rellotges

Control de tancament dels establiments públics en horari establert per ordre de la conselleria.

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Tira va, almenys beuen begudes de qualitat, primera amrca : Negrita ...

Anònim ha dit...

Eixos son els comentaris que mesuren el nivell de la Cotorra, a altres ens censuren quan som crítics i ens diuen que no aportem res a la notícia...

La Cotorra de la Vall ha dit...

Aportar un poc d'ironia socarrona, eixa tan valenciana, també es aportar alguna cosa a la notícia.
¿No ho creus?

I ací mai s'ha censurat, això ho deixem per una altra època: simplement deixem de publicar comentaris ofensius a persones.

I quan el nivell de la Cotorra, cada dia millor: quasi 1.308.000 pàgines llegides ara mateix.

Anònim ha dit...

Algu sap que fa la policia amb la beguda i les falsificacions requisades?

Anònim ha dit...

La beguda com les notícies del gabinet, les deuen passar a la Cotorra, d'ahi quan diuen que no censuren nomes quan ofenen a persones. Jo crec que la vara de mesurar ofenses no la tenen ben calibrada, depèn del color politic d'on intueixen ells d'on venen.
Parlant del gabinet,ara tenen una becaria de la Dipu que tambe filtra notícies segons de quina regidoria vinguen,igual igual que amb el destituït cap de premsa. Ara diran que açò ofèn alguna persona i no ho publicaran.

La Cotorra de la Vall ha dit...

No tens ni idea del que parles. I quan u parla sense saber que parla diu moltes barbaritats.

Anònim ha dit...

Em pareix molt be el que estan fent, pero han tingut en compter que este cap de setmana eren festes en Simat?, i la joventut estava tota fora del poble, si repetiren l'operació este cap de setmana, la cosa canviaria.

Anònim ha dit...

Les festes de Benifairó són el dia 1, 2 i 3 d'agost i les de Simat el 4, 5 i 6.
No eren les festes de Simat, eren les festes de Benifairó, independentment que també celebren actes a Simat.