L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 6 d’agost del 2014

La regidoria d'Esports millora el gimàs del Club d'Halterofilia




La regidoria d’Esports, de la qual es responsable Josep LLácer, de Compromís, esta efectuant tasques de pintura, millora i sanejament del gimnàs d’halterofilia ubicat al soterrani de l’edifici del Carrer Sant Antoni, que també ubica l’actual Escola Infantil “Víctor Calatayud”.


El tradicional campionat amb motiu de les Festes Patronals se celebrarà amb uns locals millorats.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

I gimnàs per a tots els demés ciutadans que no practiquen l'halterofilia,quan? Puc fer aeròbic,curs natació,manteniment, pero no tenim gimnàs públic a preu popular. Per que? Tant costa, quan en qualsevol poblet en tenen? Han passat governs varis i ningu s'ha atrevit/pensat fer-ho?

Anònim ha dit...

Tens un fum de gimnasos públics al teu abast per poder fer moltíssims exercics, tant al poble com a la platja, al parc dels vents, als sequers, al parc del Cantalot, al parc del Molló, al sector 12

Anònim ha dit...

L'amic de les 12:51 esta de broma,no? Tambe tenim un fum d'espais on fer aeròbic o manteniment, de fet val qualsevol espai. No se com l'Ajuntament es calfa el cap donant-nos un servei que cadascú ja se'l pot donar.
Este o es amo o familiar d'un gimnàs privat o afiliat a on tots sabem.