L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dissabte, 16 d’agost del 2014

La Unión Deportiva Tavernes valencianitza el seu nom

La Unión Deportiva Tavernes passarà a denominar-se oficialment Unió Esportiva Tavernes a partir de la temporada 2015-2016, data que el club de la nostra ciutat celebrarà el 75 aniversari de la fundació.

El club ha anunciat el canvi a la Federació de Futbol valenciana però no entrarà en vigor fins ací un any. La societat que presideix José Armengol va aprovar el canvi després de la proposta realitzada per un soci en la passada assemblea on també es va informar que Cafè La Plaça, Cafeteria Murciano i Reforma Lemara seran els tres nous patrocinadors dels equips, encara que no s'ha d'oblidar que el màxim patrocinador segueix essent l'ajuntament amb la seua subvenció amb la qual cosa, com fan els clubs d'altres localitats, es podria plantejar la inclusió d'aqueixa circumstància en el nou equipatge. 

La Junta Directiva va informar de l'estat econòmic del club, que torna a ser positiu amb unes despeses de 235.972 euros i uns ingressos de 236.443, amb superàvit de 471 euros. 

La directiva va confirmar els coordinadors de la temporada 2014-2015: Salvador Gil i José Manuel Enguix (Cabe) amb José Ángel Vercher (Moncho) en qualitat d'ajudant dels mateixos. En l'assemblea també es va recordar que els millors resultats esportius han estat per als benjamins A i B en futbol-8 i en futbol-11 l'infantil A, tercer en la taula, mentre la nota negativa va ser el descens dels juvenils.
-