L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dijous, 7 d’agost del 2014

L’Ajuntament firma els convenis de 2014 amb diferents associacions




L’alcalde de Tavernes, Jordi Joan, ha presidit la firma dels convenis del 2014 que afecta a diverses associacions i entitats culturals, a més del Sindicat de Regs i Càritas.

L’acte protocol·lari de la firma ha tingut lloc en la sala de comissions de l’Ajuntament amb la presència de l'alcalde i regidors del govern i dels presidents o representants de les entitats. A través d’aquest conveni de col·laboració, es concedeixen ajudes per a l’any 2014 a les entitats següents: Càritas Interparroquial, 10.000 euros; Sindicat de Regs, 8.000 euros; Balls Populars, 9.000 euros; Coral Marinyén, 4.600 euros; Cor XV de Març, 1.300 euros; festers de la Divina Aurora, 1.000 euros; Societat Instructiva Unió Musical, 16.000 euros i, Junta Local Fallera, 27.000 euros.

Las firma d’aquests convenis complementen els firmats el passat 2 de juliol amb les entitats i associacions esportives de Tavernes per un valor de 77.050 euros.

També cal destacar que només el pressupost aprovat el passat juliol siga aprovat definitivament i entre en vigor, es firmaran els nous convenis amb l’associació Acude, les bandes de cornetes i tambors local, el club de Kitesurf Tavernes i les associacions de comerciants i mercaders. 

-

7 comentaris:

Anònim ha dit...

I Creu Roja?
Ha desaparegut de Tavernes?

Anònim ha dit...

Eoooooooo, Cotooooooorra, no en sabeu res del conveni amb Creu Roja? Que us informen des del gabinet de premsa, abans que acabe la becaria de la Dipu.

La Cotorra de la Vall ha dit...

No tenim cap obligació de donar tantes explicacions i menys si les entitats afectades no han dit res al respecte.

Primer que res, dir-te que lamentem el to que uses en el teu comentari com si açò fóra un joc de cries i, segon, confirmar novament el que tantes vegades hem dit: mai no hem rebut informació del gabinet de premsa de l'Ajuntament i dubtem en rebem ara que no existeix.

Al gra. El conveni de la Creu Roja no es va firmar simplement perquè el president de l'entitat, el Sr. Eugenio Meló, no estava a Tavernes, com prèviament va avisar i va justificar en la seua absència.

Per tant, el conveni suposem que ara es firmarà en un acte privat a l'Ajuntament i sense capa problema.

Abans que ens ho preguntes: el conveni son 15.000 euros.

Satisfet?

Anònim ha dit...

No costava res posar la entitat i la quantitat subvencionada d'un principi al llistat d'associacions de la notícia. Algo es veu que es vol amagar o a algú menysprear quan es deixa una institució tan important al poble per nomenar, i no es excusa que qui havera de signar no puguera acudir. Si no hagués acudit l'alcalde no s'haveren signat els convenis ni donada la notícia? Vaja maneres de marejar la perdiu, sempre hi ha excusa per als tejemanejes politics.
D'ara endavant sera millor preguntar-li a Victor millor que a la Cotorra per enterar-se del que passa en veritat.
No costava tant informar com cal com haveu acabat fent, lo altre si que era periodisme i politica de xiquets.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Ho tornem a repetir: No tenim cap obligació de donar-te explicacions del que fem o deixem de fer.

La notícia i les dades estan extretes del web municipal. Demana'ls als responsables del web o a qui allí fa les notícies perquè no publicaren res sobre la Creu Roja. No som endevins per saber que faltava una entitat.

Nosaltres ja hem complit, i bastant, averiguant allò que volies saber i que ho tenies molt fàcil acudint a les fonts originals en lloc de vindre ací amb exigències i despreciant la tasca que es fa.

I no, no li ho preguntes a Víctor que no estava en l'acte.

I efectivament, si no hagués acudit l'alcalde (malaltia, etc) no s'hagueren signats els convenis. S'hauria ajornat que és l'alcalde qui firma en nom de l'Ajuntament. Com s'ajorna la firma de Creu Roja per no estar qui ho ha de fer. Menudes contradiccions tens.
............

Com vegem que eres prou comode, i perquè no et canses buscant en el web, et copiem el que diu de les entitats el web municipal:

Els convenis que es van signar van ser els següents: Càritas Interparroquial, 10.000 euros; Sindicat de Regs, 8.000 euros; Balls Populars, 9.000 euros; Coral Marinyén, 4.600 euros; Cor XV de Març, 1.300 euros; festers de la Divina Aurora, 1.000 euros; Societat Instructiva Unió Musical, 16.000 euros; i, finalment, Junta Local Fallera, 27.000 euros.

El 2 de juliol passat es van firmar els convenis amb les entitats i associacions esportives de Tavernes per un valor de 77.050 euros. D’altra banda, quan el nou pressupost entre en vigor, es firmaran nous convenis amb l’associació Acude, les bandes de cornetes i tambors, Kitesurf Tavernes i les associacions de comerciants i mercaders.

Anònim ha dit...

Perque no et canses tu,que a mes a mes de còmode et claves en lios d'on despres no saps eixir,t'explique la diferencia que hi ha entre:
"Concedir ajudes a les entitats següents:" com publiqueu aci,
I entre:
"Els convenis que es van signar son els següents:"
Que dieu diu la web municipal.
Quan vullga opinar sobre la web municipal ja ho faré a l'Ajuntament. Si no sabeu copiar i pegar d'ella es el vostre problema,si ho havereu fet be tindrieu excusa pero se us ha vist el rabo de la intenció de discriminar alguna associació. Vosaltres sabreu el perque. Si no fos així ho hauríeu demostrat canviant la notícia i incloent les dades que despres deixeu als comentaris. Pero aixo seria de bons peridistes. I de gent humil i poc cabuda.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Gràcies per donar-nos la raó.

Es publique com es publique (que no tenim cap perquè de "copiar i enganxar" exactament les paraules del web, i normalment no ho fem) sempre agafem les dades i ho redactem com millor creguem i/o pensem ho pot entendre el lector, encara que sempre hi ha algú fora d'ona.

Tot el món sap i entén que: firmar el conveni=concessió de les ajudes. ¿Tu no? És el teu problema. Simplement dir-te: ¿Sinó per a que es firmen els convenis? si, per a rebre les ajudes.

Les entitats que firmen els convenis sabem que legalment és el primer pas perquè l'Ajuntament els concedesca les ajudes o subvencions. Després ja vindrà la justificació, que és tema a banda.

La Creu Roja no va firmar eixe dia el conveni. Això també està clar, com està clar que un dia el firmarà.

¿Discriminar a la Creu Roja? Tu flipes per un tub.

No tenim perquè canviar la noticia i mentir al lector dient que la Creu Roja ha firmat un conveni que encara no ha firmat.

I mira si som humils i som flexibles que perdem el temps aclarint-te coses que estan més clares que l'aigua.

I el que diem al principi: Gràcies per donar-nos la raó.
Tot el mon sap i entén que firmar el conveni i concedir l'Ajuntament la subvenció son conceptes sinònims en la pràctica.