L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 20 d’agost del 2014

Mor d'una parada cardiorrespiratòria un estiuejant de Madrid.


Un veí de Madrid, estiuejant en la platja de Tavernes, segons ens han dit en l'edifici de "Les Ones",  va morir ahir a migdia després de patir una segona parada cardíaca quan l'ambulància del Samu el traslladava a l'Hospital de Gandia. 

El desafortunat estiuejant, que respon al nom de Julio, de 45 anys d'edat, va eixir a practicar fúting per la vora de la mar i, en tornar, va entrar a l'aigua per a refrescar-se. Segons tots els testimonis, va ser dins de la mar on va tenir un període epilèptic, una malaltia que sembla ser patia, i que va necessitar la intervenció dels socorristes per a traure-ho de l'aigua.

Va ser durant aqueix temps, segons testimonis presencials, quan degué patir una parada cardíaca, encara que la ràpida intervenció dels socorristes, ja sobre l'arena i amb l'ús dels mitjans portàtils que disposen, aconseguien recuperar-li la consciència, i fins i tot va poder parlar i dir el seu nom.

Un vehicle del Samu s'havia desplaçada fins al lloc dels fets, enfront del restaurant Mediterráneo, i el personal sanitari després de comprovar que estava conscient i estabilitzat, va procedir a transportar al pacient fins a l'ambulància medicalitzada per al trasllat a l'Hospital Francesc de Borja de Gandia.

Va ser en l'ambulància on va patir una segona parada cardiorrespiratòria que, malgrat els esforços del personal sanitari durant bastant temps, no va aconseguir superar, morint en el mateix vehicle
.
-

5 comentaris:

La Cotorra de la Vall ha dit...

Sr. anònim:
La informació que oferim està basada en el "parte" oficial que ens han explicat, i suposem que serà la mateixa base que ha usat la premsa comarcal perquè venim a coincidir bastant tots en la noticia.
De tota manera, independentment del que nosaltres considerem i que no és altra cosa que comentari inadequat i que frega la calumnia i difamació en no aportar cap prova, com suposem que vosté està tan segur del que diu no tindrà cap inconvenient en fer-nos arribar el comentari signat amb nom i cognoms i copia o fotografia del seu DNI. I ho publiquem.
I fins i tot si vol com a carta d'opinió.

JB ha dit...

Clar que sí .. quan els comentaris anaven a favor polític no demanàveu tant. Ja l'envie signat on cal i no al vostre mig.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Tinga un poc de trellat i de seriositat. Quan es fa una critica política i a un polític, si no s'entra en l'insult (que no ho publicaríem) mai no hem demanat tant. Entenem que és un càrrec públic està sotmés a eixe tipus de critica.

Però que vosté, sense aportar cap argument professional, ni prova mèdica, comence a acusar a la gent de salvament i dels metges del SAMU... doncs,no.

Vosté ho ha dit, envie-ho signat on calga (segur que no ho farà, i esperem que si ho fa ens envie còpia) i no a un mitjà com aquest, "de chicha y nabo", de poble, i sense cap incidència en altes instàncies.
I li suggerim: ¿perquè no al Levante, a Las Provincias?Ells han publicat més o menys el mateix.
¿O fer una denuncia formal a la Conselleria o al jutjat?

No cal responga ni insistesca que no anem a publicar res mes.

Anònim ha dit...

Cotorra, la parada es a causa d'un ofegament o tenía antecedents clínics d'alguna cardiopatía?

La Cotorra de la Vall ha dit...

El que sabem hem publicat.