L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

diumenge, 31 d’agost del 2014

Paula Enguix, Fallera Major 2015 de la Falla Passeig


Paula Enguix i Tormo ha estat nomenada com a Fallera Major 2015 de la Falla Passeig de Tavernes i va ser ahir mateix quan la nova fallera major va acceptar el nomenament.

Paula Enguix va entrar en el món de les falles de la mà de sa tia Lluïsa ja en els primers mesos de la seua vida i va ser fallera de la Falla Portal de Valldigna, on va arribar a ser en el l'any 2.000 Regina del Foc, any que va ser Fallera Major Encar Mifsud i com a Fallera Infantil Athenea.

Paula es fallera de Passeig des de fa 8 anys i ha viscut en la comissió que enguany presideix Toni Gómez amb tota la seua intensitat les falles.  Enguany complira un dels seus somnis més desitjats: ser la Fallera Major de la seua falla, una tasca per a la qual li desitgem tota la sort i un feliç regnat. 

La nostra enhorabona de tot cor.
-

1 comentari:

Anònim ha dit...

Visca la Falla Passeig!!