L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

divendres, 8 d’agost del 2014

Pren posessió de la plaça el nou Intendent en cap de la Policia Local




El regidor de Seguretat Ciutadana, Evarist Sansaloni, de Compromís ha informat que ha pres possessió oficial el nou cap de la Policia Local de Tavernes, Miguel Chofre Ortiz. El nou Intendent ocupa el lloc de treball en haver aprovat l’oposició i després de tres darrers anys en el càrrec de forma temporal.

L’acte de presa oficial ha tingut lloc en el despatx de l’alcaldia amb la presència de l’alcalde, Jordi Joan, i del regidor responsable de l’àrea de Seguretat Ciutadana, Evarist Sansaloni.

En acabar l’acte, Miguel Chofre va manifestar que la recent titularitat no canvia els objectius que es va marcar el primer dia i manté la mateixa il·lusió de fa tres anys, quan va ocupar el càrrec de forma temporal.

L’Intendent va destacar que en aquests anys ha realitzat canvis organitzatius i ha establert directrius internes orientades a una actuació policial més pròxima al ciutadà, més dinàmica i que s’adapte a les necessitats i als requeriments dels veïns. “No m’agrada la continuïtat com a mètode més còmode. Sóc defensor dels canvis i de les innovacions que calguen, de fer les proves necessaris per aconseguir un servei policial de qualitat, tant a nivell intern com extern”. 


Miguel Chofre acabava indicant que la titularitat li ofereix la possibilitat de planificar a més llarg termini, cosa que aportarà millors resultats en l’actuació policial i atendre la demanda dels ciutadans. Uns objectius que considera estan afavorits “pel recolzament rebut des del Govern Local des del primer dia, i especialment del regidor Evarist Sansaloni i del propi alcalde, Jordi Joan, que s’han implicat de forma incondicional en la gestió del col·lectiu policial”. 

Tant l’alcalde, Jordi Joan, com el regidor de Seguretat Ciutadana, Evarist Sansaloni, han felicitat Miguel Chofre pel nomenament com a Intendent Titular de la Policia Local de Tavernes de la Valldigna i han destacat l’eficàcia, l’efectivitat i interés demostrat aquests anys, remarcant que la policia local de Tavernes ha millorat en benefici de tots els ciutadans. 
-

9 comentaris:

Anònim ha dit...

Fins que es canvie de govern, com sempre. Els polítics,mags en aixo de posar i llevar càrrecs.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Pensem que la nota oficial ho explica ben clar, no?

Pren possessió després d'haver aprovat l'oposició, o si vols haver aprovat el concurs públic convocat per l'Ajuntament per proveir la plaça amb personal de carrera i amb tots els requisits, com el secretari, el tresorer,etc.
És la plaça seua, en propietat, obtinguda per oposició fins que vulga demanar el trasllat, com qualsevol funcionari.

La ignorància és molt atrevida.

Anònim ha dit...

És molt bon cap. Enhorabona Miguel!

Anònim ha dit...

Altre cap de policia tambe va demanar el trasllat a Xeraco quan el jutjat li va donar la raó en contra l'Ajuntament. Així que deixat de monsergues de funcionaris i places en propietat. Quan voleu fer la vida impossible o facil no poques vegades ho aconseguiu. I el mes dolent es que molta gent ho troba normal. Pero be, es la mentalitat per la qual la majoria de politics han estat treballant tant de temps.
I els d'ara tampoc sou diferents.
Quants caps de policia a Tavernes s'han jubilat al poble? I secretaris? I encarregats d'FCC?
I aixo ha passat amb governs de tots els colors.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Anònim de les 3:08:

Dius: Altre cap de policia tambe va demanar el trasllat a Xeraco quan el jutjat li va donar la raó en contra l'Ajuntament.

Això NO és així. El trasllat ja s'havia produït i clar, el va demanar perquè li oferiren la plaça EN COMISSIó DE SERVEI DOS ANYS (¿Saps això que vol dir?) el PP de Xeraco, no en propietat. El jutjat no li va donar la raó estrictament contra l'Ajuntament sinó en un expedient a iniciativa i denuncia dels sindicats.

Dius: "Quants caps de policia a Tavernes s'han jubilat al poble? Nosaltres en coneixem dos.

I Secretaris? En coneixem un.
I encarregats de FCC? Esperem vore jubilar-se l'actual.

Només veiem un problema en el que dius: que demostres tindre molt poca idea, començant perquè encarregat de FCC no és cap lloc de treball de l'Ajuntament.

Anònim ha dit...

El de FCC no es cap treballador de l'Ajuntament...
...pero espereu vore'l jubilat allí. No se quin interes, si no te res a vore que treballe per a una empresa que treballa NOMES per a l'Ajuntament i que haja tingut els càrrecs politics que va tindre.
I dels dos casos que dius, que un cap de policia amb un grapat d'anys de baixa amb depressió per la vida impossible que li feren els politics no el tindria jo com a exemple de jubilació.
De secretaris, enumeren el total (entre "publics" i "a dit") per vore el percentatge que representa entre tots l'unic que s'ha jubilat.
El que ja deia jo, els numeros canten.
Com cantarà lo de Chofre, nomes es jubila aci si continua el partit al govern fins que li aplegue la edat d'acabar. Temps al temps, pero la experiència diu 100% que així sera.

La Cotorra de la Vall ha dit...

No hi ha que ser molt llestos per saber que, si amb l'edat que té, es jubila com a treballador de FCC voldrà dir que l'alcaldia continuarà amb els mateixes mans, les de Compromís.
Nosaltres esperem vore'l jubilar-se com a responsable de FCC ¿I tu?

Tot el demés que diu, ni fu ni fa.
Cadascú demana el trasllat quan vol i com vol.

I sobre això de la depressió d'un excap de la policia local per la vida impossible dels polítics... bé, no t'ho creus ni tu. Que poc saps del tema.

I no el molestes a respondre, que ja en tenim prou d'aquest color, i no porta a cap lloc. Ets lliure de pensar el que vulgues.

Anònim ha dit...

Soc lliure de pensar,si,i en alguns llocs per sort,encara hui en dia, tambe de dir.
Els que no sou tan amics de la llibertat sou els que teniu la gracia divina de dir quan hi ha prou o no o el que es veritat o no. Els que no us seguim a rajatabla en les vostres "consideracions" no sabem res i tu ho saps tot. I ho demostraras no publicant este comentari, com de costum feu quan se us acaben les argumentacions.
Sol passar quan s'administra un lloc d'opinio i en comptes d'administrar nomes es dediquen a dirigir la discussió i a intervindre sempre nomes cap un costat. Es el que li passa a qui confon diàleg politic amb defensa partidista.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Si no ens has entés el problema és teu.