L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimarts, 2 de setembre del 2014

Açò és indignant: El PP paralitza PER QUARTA VEGADA la reforma de l’Estatut que havia de millorar el finançament de la Generalitat

No una, dos o tres sinó que amb aquesta seran quatre vegades les que el PP paralitza la reforma de l'Estatut de Autonomia Valencià en el Congrés de Diputats. Els grups parlamentaris dels Corts Valencianes van avalar en el 2011 aquesta reforma, que ha estat contínuament paralitzada, fins a en tres ocasions, a petició única i exclusiva del PP.

I ara li arriba la quarta, quan de nou el PP ha decidit de manera unilateral paralitzar la tramitació en el Congrés dels Diputats de la reforma de l'Estatut. La paralització ha estat sol·licitada pel president de les Corts, Juan Cotino, del PP, a través d'una carta al president del Congrés, Jesús Posada.

Aqueixa carta no cal ni dir que no ha estat consultada amb la resta de grups parlamentaris que van avalar la reforma en 2011.

La decisió del PP de paralitzar la tramitació de l'Estatut en el Congrés és un fet molt greu que passa només uns dies abans que es reuna la comissió de les Corts que ha d'estudiar noves reformes en l'Estatut. Poc interés tindran ara els diputats de l'oposició que formen part de la comissió que segur pensaren: perquè anem a reunir-nos i aconseguir acords, si després el PP no els va a complir.

Simplement com detall pensar en la data, el 2011, en què es va aprovar la reforma. Eixe mateix any Rajoy va pujar al poder, i després de tres anys de govern, no s'ha avançat en el tema. 
 
I sorgeix la pregunta: Alberto Fabra i Cotino ¿són representants del poble valencià? Nosaltres considerem que no, des del moment que no segueixen els mandats de les Corts Valencianes, màxima representació del poble valencià, i s'inclinen i segueixen els dictats del seu partit de Madrid mentre els valencians estem entre els pitjor finançats de l'Estat
-