L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

dijous, 4 de setembre del 2014

Aquest estiu s'ha millorat la cobertura wifi a la platja i una webcam informa de l'estat de la mar


Una captura de pantalla de la imatge que podem vore al nostre PC de la webcam de la platja

Són millores menudes que no ocupen lloc ni es veuen, però per alguns veïns i veïnes, i sobre tot per als estadants en la nostre platja, són de gran importància i s’agraeixen perquè faciliten tasques, el correu i la millor relació amb el món.

Estem parlant dels punts WIFI que l’Ajuntament, a través de la regidoria de Modernització i Informàtica, que es responsabilitat del regidor de Compromís, Josep Llácer, a poc a poc va instal·lant en distints punts de la ciutat i la platja i que aquest estiu, en el cas de la platja, ha tingut com a millora l’ampliació de la zona de cobertura. 

Aquest estiu que ara acaba la cobertura de WIFI en l’entrada de la platja, als voltants del reté de la policia local i del punt Turist-Info, s’ha ampliat de manera que el senyal arribava sense problemes a mitjan avinguda i en l’arena fins a la zona d’entrada, la part coneguda com a Porta del Sol 

No era, doncs, res estrany vore molt estadans, sense importar les edats, amb els seus mòbils o portatils asseguts als banquest pròxims a Turist-Info fent server el WIFI gratuït oferit pr l’Ajuntament. 

I com a darrera novetat, i aprofitant la cobertura WIFI, també s’ha instal·lat una càmera que enfoca a la mar directament: en el camp de visió podem vore la bandera que indica l’estat de la mar i si esta permés o no prendre el bany.
-

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Quin es el link de la càmera?

La Cotorra de la Vall ha dit...

La pots vore des del web de l'Ajuntament.

O també
http://62.43.206.44:8099/platav.htm

Anònim ha dit...

I per a quan zona wifi en tota la platja?