L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dilluns, 29 de setembre del 2014

El divendres va haver gran afluència de veïns i veïnes en la jornada de portes obertes de l'Escola Municipal Víctor Calatayud


El divendres 26 per la vesprada es va celebrar una jornada de portes obertes en l'Escola Infantil Municipal i que ha servit perquè mares i mares dels alumnes, així com molts veïns vallers, hi hagen acudit per tal de conéixer unes instal·lacions modèliques i que, ara per ara, són del millor que hi ha a les terres valencianes quant a escoles infantils municipals.

L'alcalde, Jordi Joan, que estava acompanyat de la regidora de contractació, Llum Sansaloni, i l'arquitecte municipal, Joan Tormo, han estat les dues persones que han explicat als visitants les característiques de les instal·lacions. 



En conjunt ha estat una jornada que ha servit per conéixer les noves instal·lacions que han suposat quant a obra una inversió superior als 600.000 euros (solar a banda) i que en una primera fase ha permés executar l'escola infantil i en una segona acabar l'Escola d'Adults i l'Escola Municipal d'Arts Plàstiques que s'ubicaran a la planta superior de l'edifici.


Entre els veïns que han acudit a conéixer l'escolar cal destacar la presència de Helena Calatayud, filla de D. Víctor Calatayud, el mestre que dóna nom a l'escola, i que també va ser mestra al col·legi Alfàndec. Ha estat rebuda per l'alcalde, Jordi Joan, i la regidora de contractació, Llum Sansaloni.


Com hem dit, l'alcalde i l'arquitecte municipal han fet una explicació de tot el que ha suposat aquesta obra des dels seus inicis, les característiques i amb quins plantejaments tècnics i educatius s'han obrat les instal·lacions.


Però millor que nosaltres, les paraules de l'alcalde Jordi Joan i de l'arquitecte Joan Tormo ens podem il·lustrar, informar i aclarir tots els dubtes que puguem tindre sobre el centre educatiu. Escoltem-los



-

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Tant d'exit de blog com s'en enorgulliu i a l'altre blog,sobre la mateixa notícia,90 comentaris.
Hi ha tants motius per no vindre cap del 90 per aci o es censuren als 90?

La Cotorra de la Vall ha dit...

Massa seriosa la gent que entra ací i massa seriós el tractament de la noticia per fer comentaris i discutir sobre bajanades. Una cosa està clara: de mateixa noticia res de res. Ni pareguda.

De tota manera, i encara que no aportes res de nou a la notícia, t'agraïm que els encetes a vore si així algú s'anima.

Ja veus, avui i per ara més de mil lectures de pàgines i els obris tu.

Anònim ha dit...

Bo, podrieu comentar on i perquè Pilar Altur, regidora d'Educació, no va estar al costat de Jordi, Llum i Tormo, en els moments que es va l'explicació.

Anònim ha dit...

igual també hagués estat be, a les paraules de Jordi o d’algun altre regidor, haver fet un poc de retrospectiva i arribar a explicar un poc el per qué del nom Dr. Victor Calatayud. No basta una foto amb Elena, per a que la gent sàpiga la historia del nom. Pense que ben pocs dels presents ho sabien.