L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimarts, 9 de setembre del 2014

Cinc muntanyens del CETV fan el cim del Vignemale

 
El passat divendres, dia 05, cinc muntanyencs del Centre Excursionista de Tavernes (José Vte. Grau Galiana, Josep Clemente, Romeo Cano, David Artigues i Dionis Borrás ) van aconseguir fer cim en el Vignemale. 

El Massís del Vignemale és el més important del Pirineu francés: està situat en la frontera amb Espanya i, per ell, discorren les valls de Gavarnie, Cauterets i Bujaruelo. El formen 16 cims que superen els 3.000 m. d'altura i és el més alpí de tots els Pirineus. 

Els 5 membres del C.E.T.V. van poder pujar al "Petit Vignemale de 3.032 m", "Clot de la Hunt de 3.289 m" i el mític "Vignemale” o “Pique Longe” de 3.298 m. 

L'ascensió va començar des del poble de Cauterets (França) passant pels refugis d’ Oulettes de Gaube a 2.151 m. i Bayssellance a 2.651 m. 

Els cinc muntanyencs estan molt satisfets de l'escalada a una muntanya tan impressionant com el Vignemale, sobretot comptant en què l'anterior intent s'havia fracassat.
 
Remés
-

1 comentari:

Anònim ha dit...

enhorabona a tots els 5!! però nom i 2 cognoms... un poc d'afan de protagonisme, no???
ale va, a per el pròxim objectiu ;-)