L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dissabte, 6 de setembre del 2014

Compromís denuncia que la Conselleria de Sanitat cobreix les vacants de pediatria amb especialistes en medicina general



El conseller Llombart
Compromís ha qualificat aquesta situació “d’engany” als pares i mares perquè creuen dur els seus fills al pediatra i ningú els informa que la Conselleria de Sanitat està cobrint places de metges d’especialitat en pediatria per metges especialitzats en medicina general. 

I no ho diu Compromís ni la Cotorra: Ho reconeix el mateix conseller de Sanitat, Manuel Llombart, del PP, en resposta a una pregunta parlamentària formulada per Compromís, on justifica la situació per “la insuficiència de candidats disponibles en la borsa de treball de la categoria de pediatra”. 

Compromís ha qualificat el fet i la situació creada com un autèntic “despropòsit. Les especialitats són diferents perquè les afeccions i la manera de tractar les malalties de xiquets i xiquetes és diferent a la dels adults i per això existeix una especialitat concreta de pediatria que a més és importantíssima”.
Resposta de la Conselleria
 Segons Compromís, “l'excusa que no hi ha prou pediatres en la borsa de treball, encara que hi ha metges formats en pediatria amb uns nivells de coneixements grandíssim esperant poder tindre un treball, és inaceptable” i seria una mostra evident que Llombart “no sap gestionar la sanitat pública. Si hi ha carència d'especialistes en pediatria en la borsa de treball el que ha de fer el seu departament és convocar una nova oferta de places”. 


Compromís considera que amb aquesta actitud irresponsable del govern del PP es dona una abaixada en la qualitat assistencial dels nostres fills i filles, cosa que suposa un menyspreu a la infància i també als ciutadans i ciutadanes que desconeixen que els seus fills no estan atesos per personal mèdic especialitzat.
-