L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

diumenge, 28 de setembre del 2014

El club de Patinaje Artístico de Tavernes efectua una jonada preparatòria de “Solament dansa”




El club de Patinaje Artístico Tavernes va organitzar en col·laboració con la FPCV i l’Ajuntament de Tavernes i des de les 9:30 del matí fins les 21:00 hores – només es va parar per a descansar durant 1 hora – la participació d’un grup de 33 patinadors en un curs limitat a patinadors prèviament seleccionats de clubs de tota la comunitat ( Castelló, Alacant i València ) i amb projecció de futur en la modalitat del patinatge “Solament Dansa”.
 Al costat de l’entrenadora de dansa Sonia Eguia Maria de la FEP de Tavernes participaren les patinadores Maria Gimeno, Olga Vercher, Aitana Franco, Laia Carrascosa i Ashley Rivero.
-