L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dijous, 4 de setembre del 2014

Avui dijous, dia 4, xerrada sobre "Erasmus +" organitzada per les regidories de Foment i Joventut



Les regidories de Foment i de Joventut que dirigeix el regidor de Compromís Josep LLàcer han organitzat per avui dijous, dia 4 de setembre, a les 18 hores una xerrada sobre el programa “Eresmus +”. 

L’acte tindrà lloc en el Saló de Plens de l’Ajuntament i es gratuït prèvia inscripció i hi assistirà com a ponent Susanna Morant Peacok, tècnic de Joventut i de Servei Europa Jove - Joventut Eurodesk de l’Ajuntament de Silla.

El nou programa  “Erasmus  +”  aglutina els set programes europeus d’educació, voluntariat, formació i joventut ja existents i afegeix ajudes a l’esport.  “Erasmus+” s’ha ampliat i ofereix oportunitats a cinc àmbits educatius: Ensenyament preescolar, primària i secundària; formació profesional; ensenyament superior: educació d’adults i integració Europea.

Josep Llácer ha indicat que el programa “finançarà associacions transnacionals entre institucions i organitzacions educatives, de formació i juvenils, amb l’objectiu de fomentar la cooperació i formar un nexe entre el món de l’educació i el del treball”.

El regidor ha comentat que també, al mateix temps, es pretén millorar i desenvolupar les competències, habilitats i coneixements dels joves europeus i sobre tot en relació a la Unió Europea.

Així,  “Erasmus +” ofereix tres  accions principals (en l’àmbit de pràctiques, estudis i voluntariat): una referent a la mobilitat  per  a  la  gent  jove  i  els  seus formadors, una segona de cooperació per a la innovació i l’intercanvi de bones pràctiques entre les organitzacions i una darrrera de suport  de   les   polítiques   de   reforma   i emprenedoria, potenciant el diàleg  entre  joves  i representants politics.

Inscripc Gratuïta:
Telf.: 96 282 36 60
Correu electrònic: b009@tavernes.org
Carrer Calvari, 87 (Edif.Braç treballador)