L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dilluns, 22 de setembre del 2014

El Gabinet Municipal de Normalització Lingüística organitza una exposició sobre Joan Roís de Corella.





 


El Gabinet Municipal de Normalització Lingüística de l’Ajuntament de Tavernes, del qual es responsable el regidor de Compromís, Josep Llacer, ha dut a Tavernes l’exposició itinerant produïda per l’Acadèmia Valenciana de la Llengua (AVL) dedicada a l’escriptor valencià del segle XV, Joan Roís de Corella.

El regidor de Promoció Lingüística, Josep Llàcer, ha assenyalat que l’ AVL ha elegit Roís de Corella com “l'Escriptor de l'Any” i “amb eixe motiu, s’ha organitzat l’exposició titulada «El temps i l’espai de Joan Roís de Corella» que ara porten a Tavernes”.

Josep Llàcer ha indicat que “seguim treballant en la promoció i difusió de la nostra llengua, en aquesta ocasió acollint una exposició sobre la figura de Roís de Corella. Amb aquesta iniciativa posem a l'abast dels veïns de Tavernes l'exposició dedicada a este gran escriptor valencià del segle XV. Aprofite per convidar a tots a acudir durant aquesta setmana a la casa de la cultura”.

L’exposició està formada per dotze panells portàtils, en els quals els visitants tindran a l’abast una visió exhaustiva de la vida, la trajectòria i l’obra d’este cavaller, teòleg i escriptor, nascut a Gandia el 1435 i mort seixanta-dos anys després a la ciutat de València. També es projectarà un vídeo sobre l'escriptor, que té una durada de vora mitja hora.

La mostra sobre Corella es podrà visitar del 22 al 26 de setembre en el hall de la casa de la cultura, en horari de vesprada, de 18:30 a 20:30h. El Gabinet de Normalització Lingüística està obert a concertar visites amb els centres escolars, sobretot per a alumnes d’ESO i de batxillerat. 

-