L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimecres, 24 de setembre del 2014

Els secretaris generals comarcals de CC.OO. i UGT parlaren ahir en el Viver d'Empreses de Taverenes


 Josep Carrascosa, secretari general de CCOO de la Ribera-Safor i Raül Roselló, secretari general UGT Ribera-Safor-Vall d'Albaida, van ser els ponents d'ahir de les xerrades organitzades dins de la "Setmana de Portes Obertes" que organitza el Viver d'Empreses de Tavernes sota la responsabilitat de la regidoria de Foment que dirigeix el regidor de Compromís Josep Llácer.

L'acte es va centrar en l'explicació del paper dels sindicats en la societat actual. Els dos ponents van incidir molt en que la tasca sindical no sols només per als seus afiliats, sinó que també beneficien a tots els treballadors en conjunt. També insisteixen en que la seua existència ve emparada per la Constitució. 
 

Els secretaris generals dels dos sindicats van reconéixer que hi ha pocs afiliats, però una gran presència en moltes empreses i moltes activitats en aquestes, un fet que contrasta amb el que passa en Europa on els sindicats tenen més afiliats però menys presència a les empreses. Igualment destacaren la tasca social que tenen fins i tot en l'ajuda als treballadors i als autònoms. 
 

Carrascosa i Roselló feren una descripció breu de la situació a la comarca, on recordaven que s'ha destruït molt de teixit industrial i que tot el desenvolupament no es pot basar en el turisme. La precarietat s'ha disparat i han augmentat els contractes temporals i de temporada, sobre tot la feina temporal coincidint en campanya com la taronja o fins i tot el mateix turisme. 
-