L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dijous, 2 d’octubre del 2014

Demà s'inaugura una exposició sobre lactància materna



El "Taller de lactància" del Centre de Salut de Tavernes en col·laboració amb l'Ajuntament de Tavernes ha organitzat l'exposició "Lactancia Materna" des del dia 3 d'octubre fins el dia 17. L'horari de visita serà de 18'30 hores fins a les 20'30 hores, excepte els dies 9, 11 i 12 per ser jornades festives. L'exposició està basada en els treballs de la "XVIII edició del concurs fotogràfic Marina Alta 2014". 

El Cor de Cambra "Quinzedemarç" oferirà una mostra de cançons de bressol prèvies a l'acte de la inauguració oficial de l'exposició anunciada pel divendres, 3 d'octubre. Igualment per al dia 17, jornada de cloenda, s'oferirar un taller de contacontes sobre la làntancia a càrrec de Lorena Talens.




L'exposició organitzada pel Taller de Lactancia del Centre de Salut de Tavernes pretén normalitzar i donar visibilitat a la lactància materna, que ofereix beneficis provats i directes per a la salut física, mental i emocional de la mare i el bebé, creant entre els dos un vincle especial que aporta múltiples beneficis directes i indirectes a la societat.

La Organització Mundial de la Salud (OMS) recomana l'alimentació exclusiva del pit les sis primeres setmanes de vida del xiquets i continuar la lactància, al costat de menjades complementàries adequades fins els dos anys o més.