L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dijous, 18 de setembre del 2014

FESTES DEL 2014: Avui primer dia de bous al carrer

Un dels retalladors salta espectacularment per damunt del bou
Primer dia, bon ambient i dia amb bon sol i calorós, que no ha impedit una bona presència d'afeccionats de totes les edats al cos taurí.

La correguda de bous s'ha fet amb la participació de quatre bous i cal indicar que la gent ha respectat els animals i no hem vist cap acció que supose un maltractament a l'animal.


Hi hagut alguns moments espectaculars, com el que podeu apreciar en la foto que hem pogut captar en el mateix moment que el retallador "volava" per dalt de l'animal.


Pel demés, la festa s'ha celebrat comptant amb la col·laboració de la gent de la penya i amb tots els requisits que mana la llei quan a seguretat, previsió d'atenció mèdica i demés.

1 comentari:

Anònim ha dit...

El govern deuria d'haver fet una votació per vore si a la gent li apanya que gastem diners en tradicions anticuades. Potser algu dira que el PSOE i el PP votaren en contra, pero sincerament ells poden dir misa, la democracia integra la sobirania del poble no la d'uns quants funcionaris colocats en l'ajuntament.