L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

dijous, 18 de setembre del 2014

FESTES DEL POBLE 2014: Dani Miquel omple la plaça de la Casa de la Cultura

 
Ahir va ser un dia gran per als xiquets i xiquetes, una festa on xiquets, pares i mares van gaudir escoltant Dani Miquel, el músic, el contacontes. Va aconseguir amb les seues cançons encisar els xiquets, fer-los botar, moure-los per la plaça, mentre seguien les lletres. Cançons tradicionals, de noves i, també reivindicatives a favor de l'escola pública que tant ha patit els últims anys. 

El músic és ben conegut pels infants que ja el pogueren veure per San Joan a la platja i es va notar amb l'afluència i en el fet que, després, es va formar una cua llarga amb xiquets que volien tindre firmats els discos i fer-se una foto amb ell.