L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 12 de setembre del 2014

FESTES DEL POBLE 2014: Han començat les activitats esportives


Tavernes ha començat aquesta vesprada els primers actes esportius de festes amb el Trofeu d’Halterofília que ha tingut lloc en l’antiga “Escola Infantil Víctor Calatayud” amb la participació dels halteres de Gandia i Tavernes. El trofeu ha comptat amb la col·laboració de la regidoria d’Esports. 



També, aquesta vesprada i organitzat pel “Club Atletisme Valldigna” i amb la col·laboració de la Regidoria d’Esports ha tingut lloc les proves d’atletisme per als menuts, fins els 12 anys masculí i femení. Una excel·lent organització del club i molt bona participació i bon ambient. 


Igualment s'ha celebrat el Torneig de Petanca en el Poliesportiu Municipal



 I han donat començament les 24 hores de futbet al pavelló municipal



-