L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

dijous, 18 de setembre del 2014

FESTES DEL POBLE 2014: Teatre amb Homo Ridens


 Els doctors JU i JA, sobre l'escenari  van fer un experiment sociològic. Van fer evolucionar una selecció ben escollida de la humanitat, que casualment coincidia amb els espectadors, des de l'Homo Sapiens-Sapiens Vulgaris fins a l'últim esglaó del ser humà: l'Homo Ridens.

Per això van provar tots els trucs per fer riure l'espectador a través de situacions cada vegada més còmiques i absurdes. Començaren amb un esquetx genial d'una conferència de premsa del rei "campetxano" des del punt de vista dels micros!. Tot molt ben lligat i per partir-se de riure.

La seqüència del rector viciós obssessionat amb els tocaments és delirant i una clara denuncia del problema de la pederàstia en l'Església. 


Problemes quotidians tractats des de l'absurditat que van donat pas al número final amb una versió del 23F musical amb un Tejero incomprés perquè l'han deixat sol.

En conjunt un espectacle molt bo amb un humor molt crític amb la societat i el moment polític que vivim actualment. Del millor que ha passat per les festes enguany.