L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

dimarts, 2 de setembre del 2014

I és que, es vulga o no es vulga, som els millors... començant per la cua!


 
El País Valencià torna a estar en el vagó que tanca el tren i ara ho fa quan a la situació dels aturats: liderem el creixement de l'atur en el mes d'agost, i incrementem amb altres 7.372 aturats la xifra del mes passats.

Amb aquesta data, ara hi ha 531.471 valencians i valencianes que no tenen treball, és a dir, l’1,41% de pujada front el 0,1% de mitjana estatal. I una altra xifra més decebedora i que ho diu tot respecte a les polítiques d’ocupació del govern valencià de Fabra: L’atur puja a l’estat espanyo en 8.070 persones i d’elles 7.372 són valencianes. Sobren comentaris.

Si parlem de l'Estat espanyol, cal dir que eixos 8.070 aturats de mes fa que a hores d’ara hi hagen 4.427.930 persones sense treball en tot l’Estat. I això que Rajoy va prometre acabar amb la desocupació, que si no...

I la primera reacció ha vingut de Compromís, on el portaveu i diputat en les Corts Valencianes, Enric Morera, considera que eixes xifres “ens posen al capdavant de la vergonya, i precisament som l’autonomia on més ha crescut la desocupació en un mes que és turístic i en el qual se suposa que creix la contractació”. Per a Morera no hi ha cap dubte de que “ les xifres ens fan una radiografia d’un govern que ha fracassat, que està apagat o fora de cobertura, que s’ha rendit i està esgotat”.

Segons Morera “és molt escandalós que de 8.070 aturats de tot l’Estat, 7.372 s’han generat en el País Valencià” i mentre això passa “el govern de Fabra s’ha dedicat a crear conflictes, a fer cortines de fum i tot per no fer-se càrrec de les seues responsabilitats de govern i de gestió”.

El síndic de Compromís ha recordat que la situació de l’ocupació al País Valencià, “és molt dramàtica, continuem per damunt de la barrera del mig milió d’aturats i el Consell no té propostes ni accions concretes per ajudar a l’economia productiva i per a fer polítiques actives per crear ocupació estable i de qualitat”.
-