L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

divendres, 12 de setembre del 2014

La Falla Passeig organitza "La Cagà del Camell" per al divendres d'inici de festes.



La Falla Passeig organitza un any més “La Cagà del Camell”, eixe joc-travessa que des de fa uns anys celebra la comissió avui divendres,  abans de la Baixa i com a pòrtic de les Festes Majors i que sol reunir un bon nombre de curiosos i fallers i falleres, fins convertir-se en un dels actes multitudinaris de les festes de Tavernes.

El Carrer Nou, al costat del casal, és el lloc elegit. El carrer prèviament s’haurà quadriculat de manera virtual i l’animal farà les seues necessitats en un dels quadres, i el premi de 1.000 euros se l’endurà el propietari que haja comprat eixe quadre en el punt de venda, la cafeteria Venus. També se sortejarà una estada de cap de setmana a Marina d’Or. La festa de la falla Passeig acabarà amb un sopar d’entrepà i l’actuació en un espectacle de Rock&Roll dels grups “Bourbon” i “Doble Cara”.
-

1 comentari:

Anònim ha dit...

Visca la Falla Passeig!!