L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

dimarts, 9 de setembre del 2014

La Generalitat del PP dedica a la televisió en valencià un 1% de la quantitat que invertia en Canal 9.


Us en recordeu? El passat mes de novembre el PP va donar una portada definitiva a RTVV, però va prometre alternatives en la nostra llengua. Han passat 10 mesos des d'aquell "fos en negre" tan rebutjat pels valencians sense cap mesura: No hi ha acord amb TVE i tampoc diners per a continguts en valencià. 

I ara llegim en la premsa que el Consell del PP pressuposta 800.000 euros per a aquesta partida, o siga un 1% del que invertia en RTVV en el 2013 que eren 74 milions. Els 800.000 euros s'apliquen al foment de l'ús del valencià en radio i televisió, o siga podran beneficiar-se aquells mitjans que donen informació o programes en la nostra llengua. 

La Diputació de València tampoc ha desenvolupat les ajudes a la televisió en valencià que va prometre, encara que no hem d'oblidar que si que ha subvencionat un espai sobre el temps en una televisió. ¿Que quina televisió? La dels bisbes, TV Mediterráneo, propietat de la cadena Cope

I si en vols més, para el cabàs: com que no hi ha diners ni per a pipes, la Generalitat trau els diners d'altres partides, o siga despulla un sant per a malvestir un altre sant. En el fons, segons el sector afectat; el PP intenta fer callar al gremi de professionals i minimitzar la desaparició del valencià en els mitjans audiovisuals, sense oblidar també que les enquestes sobre aquest tema indicaven que la que majoria de valencians –un 67% - estava en contra del tancament de RTVV.
-