L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

dimarts, 2 de setembre del 2014

Les últimes informacions avalen el saqueig i balafiament en RTVV

Compromís a través del seu diputat i síndic Enric Morera ha considerat que les últimes informacions sobre el balafiament de RTVV i l'ús "qüestionable" dels diners rebuts via Fons Liquiditat Autonòmic (FLA) deixen als ex directivus imputats en aqueixa causa "més prop de la seua condemna com a responsables”. 

Morera ha qualificat de casos de "balafiament brutal" els contractes milionaris per programes de varietats "de baixa qualitat i poca audiència", el lloguer de platons mentre els de TVV estaven tancat o contractar microespacios amb cadenes de televisió d'extrema dreta.

Serien, segons Compromís, exemples de "una gestió nefasta i negligent i que els seus culpables són els directius que ho van autoritzar i que ho van permetre i que avui dia estan imputats per açò".

"RTVV es va tancar perquè la van saquejar, perquè la van arrasar, perquè de RTVV van fer negoci tots els pocavergonyes amics del PP vinguts de tots els racons de la península per a robar-nos als valencians i valencianes", ha agregat.

El portaveu de Compromís, Enric Morera, ha assegurat que el PP valencià “ha permès açò, ho ha consentit i ho ha animat i algun dia hauran de donar comptes per tot el dany fet a la nostra autonomia".
-.