L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 3 de setembre del 2014

L'ESTAT DE LA QÜESTIO: Vagen-se’n a casa, perquè ni ens defensen ni ens representen


Ho vàrem dir en una altra notícia publicada ahir: el PP ha demanat que s’ajorne “sine die” el debat del Congrés de Diputats que iniciava la reforma de l’Estatut d’Autonomia valencià, reforma aprovada per unanimitat de totes les forces polítiques de les Corts Valencianes l’any 2011. 

Ahir dimarts, el president del Congres de Diputats donava lectura en la junta de portaveus de la carta que li havia remés el president de les Corts Valencianes, Juan Cotino, on es sol·licitava l’ajornament del debat. 

Eixa mateixa acció ja ha tingut lloc tres vegades en el Congres de Diputats, i arribem ara a la quarta, quan novament el PP valencià, encapçalat pel president de les Corts Valencianes, ens demostra la por que li tenen als seus dirigents de Madrid, ens demostra que són uns covards que no saben ni volen enfrontar-se a Madrid i ens demostren que no tenen cap, gens, d’interés a defensar els interessos de les valencianes i els valencians. Madrid si que els importa al PP valencià i sobre tot no molestar, no fer nosa, no contradir, no enfadar, als seus caps de Madrid. 

I si ells han demanat no celebrar el debat; si ells han demanat l’ajornament “sine die” del debat; si ells han demanat que no siga efectiva la millora que suposa la reforma de l’Estatut, almenys quan a més recursos i millor finançament...  si ells han demanat això, en contra dels interessos del valencians i valencians, nosaltres no tenim altre remei que demanar als diputats valencians del PP en Madrid, al Consell i als diputats del PP valencià que se’n vagen a sa casa perquè una vegada més, i ja en van moltes, han demostrat al poble valencià que ni ens defensen ni ens representen. 

Vagen-sen a sa casa, tinguen un poc de vergonye i pensen que per la seua culpa encara no està aprovada la reforma de l’Estatut que facilita millorar les inversions territorialitzades de l’Estat, i això és un tema important perquè d’ací uns dies el Congrés ha de començar a treballar en els Pressupostos Generals del 2015 i de nou el País Valencià estarà marginat, perdrà de nou unes millors inversions tot perquè el PP valencià, el de Fabra i tots els seus acòlits, no volen que s’aprove una reforma estatutària que van impulsar en les Corts i va ser consensuada per tots els grups polítics valencians. 

Una vegada més, el PP traeix els interessos del poble valencià. I això ens porta a una altra consideració i és que si els seus diputats i senadors, si el Consell no aprofiten per a reivindicar, per a defensar els nostres interessos, el millor que poden fer és anar-se’ a sa casa. Varen ser elegits per defensar els seus votants i si no ho fan, tinguen vergonya i vagen-se’n a sa casa perquè així ni ens representen ni ens defensen.
-