L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimarts, 16 de setembre del 2014

L’europarlamentari, Jordi Sebastià, explica a llauradors i empreses agroalimentàries valencianes la preocupació de Compromís per la gestió d’Europa davant el veto de Rússia als productes agraris.




Jordi Sebastià s’ha reunit amb la Federació de Cooperatives Agroalimentàries i els ha explicat les línies mestres de la seua activitat al Parlament Europeu i, al mateix temps, ha oferit l’oficina de Compromís a Europa per canalitzar les seues reivindicacions.

Sebastià ha remarcat la preocupació del sector agroalimentari valencià pel veto de Rússia, per la negació d’ajudes per part d’Europa i la improvisació dels governs central i valencià. “Com a únic valencià present en la Comissió d’Agricultura del parlament Europeu, tinc un compromís amb el sector i em tenen a la seua total disposició”.

També ha participat en el Fòrum sobre riscos del comerç internacional agroalimentari, on ha aprofitat per explicar la defensa que ja fa dels productes valencians. De fet, Jordi Sebastià en la seua primera intervenció en la Comissió d’Agricultura de l’Europarlament va parlar de la plaga del “black spot”, provinent de Sudàfrica i que va entrar per diferents ports europeus. L’eurodiputat de Compromís ha incidit en que calen més controls als productes que vénen de fora, “de la mateixa manera que fora ens controlen els nostres”.

Jordi Sebastià ha enviat també un escrit al president de la Comissió Europea, Jean-Claude Juncker, on li mostra el malestar de Compromís per la retirada d’ajudes a l’agricultura valenciana, sense cap benefici ni ajuda per part d’Europa. L’eurodiputat de Compromís ha assegurat que en els properes setmanes, “s’ha d’intensificar el treball, les propostes i les protestes per a visualitzar a Europa la situació del camp valencià”.

3 comentaris:

UN JUBILAT ha dit...

No te massa sentit que Jordi Sebastià prenga iniciatives a Europa en solitari,el que tenen que fer els Europarlamentaris Valencians es presentar propostes conjuntes,i si algún grup no ho vol fer que ho diga,si la dreta no vol apoyar les iniciatives Valencianes,aleshores existeixen Izquierda Plural-- PSOE-- Podemos

Anònim ha dit...

Tot això està molt bé però el parlament europeu fa anys que existix i fa anys que tenim alli valencians en el PP, PSOE i EU i mai han mogut un dit per l'agricultura valenciana.
I saps perquè? perquè no depenen dels valencians sinó de Madrid.

Anònim ha dit...

Voteu Podemos que amb el bolchevic Pablo Iglesias a Europa llevaran el vet rus.