L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimarts, 9 de setembre del 2014

L'Hospital la Ribera continua com en vacances

Compromís ha denunciat que el departament de Salut de la Ribera encara no ha restablit els serveis tancats o reduïts al principi de l’estiu: es va tancar una planta de l’Hospital de la Ribera i els centres de salut per les vesprades en atenció ordinària, un fet que va ocasionar saturació en les urgències.

L'empresa va justificar el tancament de la planta i dels centres de salut per les vesprades perquè la població disminuïa a l'estiu, una cosa que no és certa, ja que a la Ribera no disminueix la població sinó tot el contrari, augmenta en ser zona turística. Només cal pensar com es posa de plena la costa a Cullera o a les platges de Sueca, per exemple, o fins i tot la de Tavernes, que també hi ha turistes que van directament a Alzira i no a Gandia.

Ara, amb el curs escolar iniciat i quan ja s'han acabat les vacances d’estiu el departament de la Ribera continua amb serveis sanitaris tancats, el personal sota mínims i amb horaris d’estiu. La planta de l'hospital continua tancada i els centres de salut per les vesprades també, amb treballadors de vacances i sense ser substituïts, cosa que obliga a molts serveis a estar sota mínims i això allarga les llistes d'espera i les cues als taulells d’informació per falta de personal.

Compromís ha anunciat la presentació d’iniciatives parlamentàries en les Corts perquè la Conselleria de Sanitat exigisca, mitjançant el Comissionat d’aquest departament, a l'empresa que el gestiona que restablisca els serveis sanitaris retallats durant l’estiu perquè de manera immediata funcionen tots ells al 100%.
-

2 comentaris:

GORDON GEKKO ha dit...

Jo ampliaria eixa petició que s'ha fet a l'Hospital de la Ribera al conjunt de les administracions públiques de la Comunitat Valenciana. En agost no hi ha crist que faja una tramitació de res. Tots de vacances. És com un kit kat però a lo bestia. I a pagarla, com sempre, el contribuient, el ciutadà de a peu que veu com els serveis es redueixen significativament pel mer fet de ser agost.

"Vuelva usted mañana"

Anònim ha dit...

Tambè les retallades al centres de salut com el de Simat que del 21 de juliol fins el 21 de setembre no hi ha servei de pediatra. Ciutadans de segona i després en una comissió o en una paxoxà els gasten el que podria ser un pediatra tot l'any. No tenen vergonya ni dignitat humana.