L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dissabte, 6 de setembre del 2014

Nou èxit del govern de Rajoy: Espanya, campiona europea en atur juvenil per davant de Grècia.

El govern de Rajoy i el PP poden estar contents: Som els campions, som els millors en atur juvenil en tota Europa: Espanya es va situar al juliol com el país de la UE amb major taxa d'atur entre els menors de 25 anys en aconseguir el 53,8%, molt més del doble de la mitjana europea del 21’7%, i que és una xifra que supera fins i tot la de Grècia, amb el 53,1%. 
La taxa d'atur entre els menors de 25 anys en el conjunt de la UE és del 21,7%. Amb això,  en la UE hi havia 5 milions de joves aturats, d'ells 842.000 joves espanyols, una xifra que hauria de fer meditar als nostres governants del PP: la generació més preparada i amb major índex d'atur i en l'horitzó, i com única solució, emigrar. I ells calfant-se el cap en vore si canvien les lleis electorals per aconseguir majories absolutes.

En termes generals, si parlem del total de desocupació, segons les últimes dades de l'oficina d'estadística comunitària, Eurostat, Espanya es manté com el segon país amb més atur de la UE, amb una taxa de desocupació del 24,5%, mentre que Grècia aconsegueix el 27,2%. 
Després venen països com Croàcia (16,2%), Xipre (14,9%), Portugal (14%) i Eslovàquia (13,8%). Les taxes més baixes es van registrar a Àustria i Alemanya (4,9% en tots dos casos) i Malta (5,7%).

La UE calcula que en el seu territori hi havia el mes de juliol un total de 24,85 milions de persones sense ocupació.
-