L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dijous, 4 de setembre del 2014

Tanquen RTVV adduint motius econòmics i ara destinen 800.000 euros a televisions privades per promocionar el valencià.



Compromís ha registrat una sèrie de preguntes parlamentàries en les Corts Valencianes demananant al Consell valencià del PP explique les modificacions al pressupost publicat al Diari Oficial de la (DOCV): 800.000 euros que eren per a la promoció de les arts i la cultura seran destinats a empreses de televisió i ràdio privades per a la promoció del valencià.

Compromís ha dit que vol saber que pensa fer el govern del PP amb els 800.000 euros “que ha llevat de promoció cultural per a destinar-los a promoció en televisions privades. El govern d’Alberto Fabra ha tancat la ràdio televisió pública, eina fonamental per a promocionar la nostra llengua, i ara destina fons públics per a promocionar el valencià en televisions privades”. 

Per a la coalició “ és una burla i una mostra més que darrere del tancament de RTVV no estava la preservació de l’interés públic sinó continuar amb el desviament de diners d’allò que hauria de ser públic cap a projectes privats propers al govern del PP”. 

Compromís ha remarct ques “s’apropen les eleccions i es pot comprobar com és continu el degoteig de diners públics que es trauen de diferents partides pressupostàries i que, d’una forma o una altra, acabaran sent utilitzats per al benefici propagandístic del govern del PP”.