L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

divendres, 5 de setembre del 2014

Tavernes participa en la “Campanya Especial sobre Cinturó de Seguretat i Sistemas de Retenció Infantil ( SRI )” promoguda per la Direcció General de Trànsit.



El regidor de Compromís Evarist Sansaloni, responsable de la Regidoria Seguretat Ciutadana ha confirmat que Tavernes participa en la “Campanya Especial sobre Cinturó de Seguretat i Sistemas de Retenció Infantil ( SRI )” promoguda per la Direcció General de Trànsit. La campanya tindrà lloc entre els dies 8 i 14 de setembre amb un caràcter informatiu i preventiu principalment.

Evarist Sansaloni ha confirmat que l’Ajuntament de Tavernes s’ha adherit a la campanya de la Direcció General de Trànsit que té com objectiu “sobre tot la prevenció i la conscienciació ciutadana, recordar als veïns i veïnes que cal usar els sistemes de retenció homologats, cinturó de seguretat i SRI. Són sistemes de seguretat vial senzills, rentables i eficaços en tot tipus de vies i trajectes”.

El regidor de Compromís ha considerat aquesta campanya de vital importància per tal que “cap xiquet/a perda la vida per no anar correctament assegut a la cadira adequada al seu pes i estatura” i ha remarcat que són als pobles i les ciutats els primers escenaris on s’han d’iniciar i posar en pràctica l’adquisició d’hàbits i costums tant sobre l’ús del cinturo com dels sistemes SRI.

La regidoria de Seguretat Ciutadana de Tavernes de la Valldigna ha recordat les normes bàsiques a tindre en compte pels ocupants de vehicles com l’obligació que tots els passatgers han d’anar subjectes amb sistemes de retenció adequats; que el cinturó mai no ha d’anar per dalt del coll, comprovar que la cadira (SRI) siga ben instal·lada i complir la norma que és obligatori per a xiquets/es amb una altura inferior a 1,35 m i que fins els 1,50 m és recomanable que continuen utilitzant SRI homologats al seu pes i mida i sobre tot la prohibició de seure als seients de davant si no tenen 12 anys.

El regidor de Compromís ha recordat que la Regidoria de Seguretat Ciutadana efectua tots els cursos escolars activitats d’educació vial dirigida a escolars i estudiants anys i actualment s’estan programant les que es duran a cap aquest curs.
-