L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

dimecres, 3 de setembre del 2014

Una bona noticia per a la ciutat: Tavernes disposa des d’avui duna nova escola infantil


Avui ha obert les portes als xiquets i xiquetes de Tavernes la nova escola infantil ubicada al Carrer Verge de Desemparats. Aquest matí els primers xiquets i xiquetes ja han estat atesos pel personal de l’escoleta al mateix temps que s’estava ensenyant als pares i mares el nou centre infantil. El dia de la inauguració oficial del centre no s’ha anunciat però igual podria ser durant les pròximes Festes del Poble.

L’Ajuntament ha aconseguit posar el centre en funcionament dins del terminis que s’havia marcat després d'haver solucionat prompta i ràpidament els problemes sorgits de fluid elèctric i que feia molt difícil posar en marxa el centre avui, dia oficial d’inici de curs. 


Tal com vam explicar ací en La Cotorra en una noticia anterior Iberdrola havia indicat que no podia atendre la petició de fluid elèctric amb la potència sol·licitada per l’Ajuntament per un problema de saturació de línies i que calia fer un centre de transformació (CTD) i construir la línia de mitja tensió i baixa, uns aspectes que no es estaven contemplats en el projecte aprovat la passada legislatura.

L’alcalde Jordi Joan, en una reunió celebrada en la Conselleria d’Educació, el passat juliol amb representants de Conselleria i Iberdrola va donar com a solució a destinar la potencia de l’antiga escola infantil del Carrer Sant Antoni a la nova escoleta, i l’Ajuntament adquiria el compromís de construir eixe CTD abans de 2 anys en el local de l’antiga escoleta que perd l’ús escolar. Ací no podem oblidar que aquesta primera escoleta infantil ja no reunia les condiciones que marca la Conselleria per aquesta activitat docent.



L’alcalde va aconseguir també que la Conselleria d’Educació acceptarà aquesta solució i també el compromís d’accelerar els tràmits i expedients de la nova escola del carrer Verge de Desemparats per tal de tindre’ls aprovats a setembre i aixi poder gaudir de l’autorització per inaugurar el centre amb el nou curs, avui dia 3 de setembre, cosa que així ha ocorregut.


En aquest fet, que podem considerar d'èxit, no hem d’oblidar el gran treball fet des de l’Àrea de Contractació, al front de la qual està la regidora de Compromís, Llum Sansaloni i dels tècnics que han treballat a estall per solucionar tots els problemes de fluid elèctric i equipament. De fet aquest mateix matí s’estaven donant els últims ajustos als aparells d’aire condicionat. 


L'Ajuntament ha prorrogat la concessió un any més a l’empresa que gestiona l’escola infantil Víctor Calatayud per facilitar el canvi de centre i organització del curs escolar.

La nova Escola Infantil Víctor Calatayud s’ha executat dins del Pla PIP, el Pla Especial de Recolzament a la Inversió Productiva de la Generalitat, per un import de l’obra és 621.071 euros IVA exclós.
-

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Vinga va, que no siguen tot males noticies.

Anònim ha dit...

Tota feta per jent de forastera

Anònim ha dit...

L'Adjudicació de l'obra, tal com mana la Generalitat en ser un Pla Confiança seu, es va fer per concurs públic i no es va presentar cap empresa del poble.

No totes les empreses del poble reuneixen la condició de poder concursar per fer obra publica i les que tenen la qualificació no es presentaren a eixe concurs.
Primer informa't i després parla o escriu el comentari.

Anònim ha dit...

No es calfeu el cap ara ells (pp)han de dir el que siga per a desbaratar esta bona noticia,pero no patiu que ja no sels creu ningu.son patetics!!

Anònim ha dit...

Espere que almenys ensenyen a escriure als xiquets millor del que t'han ensenyat a tu.