L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

diumenge, 26 d’octubre del 2014

Darrer diumenge d'octubre: Aplec del Puig



Enric Morera, pel secretari general del Bloc, va demanar "decència i sumar" en la intervenció en el tradicional Aplec del darrer diumenge d'octubre, celebrat avui diumenge al Puig.


Morera ha fet una aposat per recuperar "la decència de les institucions valencianes" i aconseguir el govern de la Generalitat per "la decència del poble valencià" i ha fet una crida a sumar forces entorn de Compromís a través d'una plataforma inclusiva, integrada per tots els ciutadans i grups organitzats que ho desitgen.

Morera ha recordat la marxa que ix de les Torres de Serrans i culmina al Puig per dir que "la nostra marxa va des del darrer diumenge d'octubre fins a les eleccions del darrer diumenge de maig". I ha afegit: "Eixa marxa hem de fer-la tots junts, enfortits, per a arribar a l'objectiu de reconquerir la Generalitat, per la decència del poble valencià." Morera ha aprofitat la cita de l'Aplec del Puig per fer una crida a treballar conjuntament i articular un gran moviment que meni al canvi polític: "La marxa al Puig és la marxa cap a la plena llibertat del poble valencià."

Morera també s'ha mostrat molt crític amb el PP que "ha empobrit al poble valencià" i ha afirmat que "no ens poden donar lliçons els que han arruïnat la Generalitat". Ha recordat el tancament de Canal 9 o a l'enfonsament de Bancaixa, la CAM o el Banc de València" i ha assegurat que Compromís té com a objectiu reunir i vertebrar al poble valencià i indicava que Compromís està més fort que mai i farà el que haja de fer.

Per això cal sumar forces, perquè com deia Morera "ens hem de preparar per al camí. Els nostres queviures són les nostres propostes per resoldre els problemes de la gent. La nostra fortalesa és treballar en equip, solidàriament, cohesionadament, perquè no es quede ningú fora de la marxa. Hi hem d'integrar tots els qui tenen uns mateixos plantejaments i valors, des de la diversitat, i acumular prou energies per a encetar un camí que permeta al nostre poble de veure un horitzó de vida digna". 
-