L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dijous, 9 d’octubre del 2014

Avui dijous manifestació del 9 d'octubre sense Podemos. El valler Vicent Mifsud llegirà el manifest.



El dimarts es va presentar en roda de premsa, celebrada a l'Octubre Centre de Cultura Contemporània, a València, la manifestació del 9 d'Octubre a la ciutat de València, i que eixirà a les 18h de la plaça de Sant Agustí.

Toni Gisbert, secretari d'ACPV, ha confirmat que la formació Podemos "no assistirà a la manifestació. Han sigut convidats i no han volgut integrar-se a la Comissió 9 d'Octubre". Podemos no hi assistirà, com tampoc ho farà com té per costum el PSOE. 

Entitats, sindicats i partits polítics de l'àmbit de l'esquerra i el nacionalisme valencià es manifestaran per reclamar "un canvi de cicle social i polític" segons que ha expressat el portaveu de la comissió i coordinador d'Acció Cultural del País Valencià, Toni Gisbert, en roda de premsa.

La lectura del manifest al final de la marxa la realitzarà el president del comitè d'empresa de Ràdio Televisió Valenciana, tot recordant que un 9 d'octubre de 1989 s'iniciaven les emissions regulars de Canal 9.

La manifestació del 9 d'octubre al País Valencià, jornada en què els valencians recorden l'entrada de Jaume I a la ciutat de València l'any 1238, reclamarà un canvi polític i social per al territori.

Convocada per la comissió 9 d'octubre, els manifestants consideren que el territori es troba "davant d'un canvi de cicle social i polític". El portaveu de la comissió, Toni Gisbert, ha assegurat que el govern valencià està "en situació agònica i pràcticament terminal" a causa de les seues polítiques socials, econòmiques, lingüístiques i mediambientals i s'ha mostrat convençut que el País Valencià està "davant de la fi del bipartidisme i de les majories absolutes i de l'afirmació d'una ciutadania que ja no accepta la majoria absoluta d'un govern que utilitza aquestes majories absolutes per fer servir les institucions d'una manera partidista".

Enguany, el manifest el llegirà el portaveu del comitè d'empresa de RTVV, el valler Vicent Mifsud, coincidint amb el 25è aniversari de l'inici de les emissions regulars de Canal 9, tancada per la Generalitat Valenciana ara farà un any.
-

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Com quedem, ens ajuntem amb ells o els critiquem?
Això es com demanar-li eixir a una xica i després anar pel poble dient públicament lo lletja que és.
Aclarim-nos!

La Cotorra de la Vall ha dit...

Aclarir-nos nosaltres?
Nosaltres simplement ens hem limitat a informar d'una noticia que ha estat amplament difosa en la premsa. No hem canviat res de la noticia.

Qui ha d'aclarir-se es Podemos: ¿Comunitat Valenciana o País Valencià? (No és simplement qüestió de noms, té darrere una carrega política singular) ¿Valencià o castellà?
¿Estar junt als postulats que sempre ha defensat l'esquerra o els que defensa el PP en els trets de la identitat dels valencians?

Podemos diu que les assemblees (círculos) debatran aquests punts en els proxims mesos. Ja sabrem per tant on estaran. I esperem que no massa lluny de Compromís o EU.