L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dilluns, 6 d’octubre del 2014

El conseller d'Hisenda ens visita



El Conseller d'Hisenda i Administració Pública de la Generalitat, Juan Carlos Moragues, del PP i de Gandia, visita avui a partir de les 10 del matí la nostra ciutat. La visita de caràcter institucional s'emmarca dins del programa de visites que els alts càrrecs de la Generalitat efectuen des de fa alguns mesos a les localitats valencianes, és a dir, i en poques paraules que per a ells ja ha començat la campanya electoral dels comicis del pròxim mes de maig 2015.

El que si que tenim ben clar és que, encara que siga l'amo dels diners com a conseller d'Hisenda, no cal esperar res pràctic d'aquesta visita, i quan parlem de res pràctic volem dir que no impulsarà davant del seu partit, ni a València ni a Madrid, projectes tan importants per a Tavernes i que estan paralitzats per falta de "cales" com són l'execució del projecte de millora del riu Vaca, la nova depuradora, la subestació de transformació elèctrica del Golfo per donar llum a eixe polígon i la platja, o sobre tot una ajuda per acabar el col·lector de la platja. Si té algun "calé" igual els vol per a la seua ciutat, que governada pel Sr. Torró del PP, s'ha convertit en la ciutat més endeutada d'Espanya per habitant, amb 300 milions al coll.

D' eixos temes i les necessitats de Tavernes segur estem que l'alcalde de la ciutat, Jordi Joan, li'ls plantejarà en la reunió que hi ha prevista celebrar en la Casa Consistorial a partir de les 10 del matí, i on estaran present els membres del consistori de Tavernes. 

Acabada la reunió i la visita a l'Ajuntament, i després de la corresponent firma en el Llibre d'Honor de la ciutat, hi ha previst segons hem sabut una visita a la nova escola infantil municipal "Víctor Calatayud", una obra executada dins del denominat Pla Camps, o en altres paraules, que ha pagat la Generalitat, però l'obra, ¿eh? que els terrenys els va comprar Tavernes. 

La veritat nosaltres no hauríem triat l'escoleta per anar de visita sinó que haguérem escollit la platja, on el conseller hauria pogut assabentar-se de com les "lumbreres" del seu partit van fer una remodelació de l'Avinguda de la Marina i... ¡se'ls va oblidar! i van deixar per fer el col·lector que ha d'evacuar les aigües pluvials, i sempre que plou... ¡inundació al canto! .

Tot això ben explicadet al conseller, i amb la gent d'ACEPLAT, allí de testimonis i de pressió per a vore si així li cau alguna ajuda a l'Ajuntament de Tavernes per reunir eixos 800.000 euros que encara li fan falta perque el PP no els va contemplar en la previsió de l'obra, que com sabeu està valorada en 1'5 milions i no en els 700.000 que va consignar el PP.
-