L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dilluns, 6 d’octubre del 2014

El conseller d'Hisenda, Juan Carlos Moragues, visita Tavernes sense cap anunci concret d'ajuda a la ciutat.

El conseller és rebut per l'alcalde de Tavernes.
El Conseller d'Hisenda i Administració Pública de la Generalitat, Juan Carlos Moragues, del PP i de Gandia, tal com estava anunciat ha visitat avui Tavernes. El conseller ha arribat a l'Ajuntament on ha estat rebut per l'alcalde, Jordi Joan, i membres del consistori. La nota destacada destacada i més comentada ha estat l'absència del cap de l'oposició i assessor del PP en la Diputació, Manolo Vidal.

Juan Carlos Moragues ha expressat el seu desig de visitar Tavernes i ha confessat que si no havia fet abans ha estat per motius d'agenda, mentre recordava que coneix la ciutat perquè té família que viu ací i també molts bons amics, indicant-ne el nom d'alguns.
Firma en el Llibre d'Honor de la ciutat
A l'Ajuntament el conseller ha firmat el Llibre d'Honor de la ciutat i després ha mantingut una reunió de treball amb i l'alcalde Jordi Joan on, segons s'ha indicat, s'ha comentat l'estat econòmic de la ciutat i el conseller ha donat informació de diversos plans i programes que estan impulsats per la Unió Europea i que poden servir per impulsar l'economia de la nostra ciutat..

Entre aquest plans el conseller ha informat del programa "Life" de la Unió Europea del qual ací en La Cotorra ens vam ocupar la setmana passada amb una àmplia informació que podeu tornar a llegir ací.

L'alcalde de Tavernes, Jordi Juan, per la seua part li ha manifestat l'agraïment per la informació facilitada pel conseller i de la qual ha dit "que tot allò que servesca per impulsar l'economia de Tavernes, i facilite l'ocupació als veïns és molt important, i més encara en la situació pel qual travessa la nostra ciutat".

El conseller acompanyat per l'alcalde i membres de la corporació han visitat la recent inaugurada escoleta infantil "Víctor Calatayud". Aquesta obra ha estat executada gracies a l'aportació econòmica de la Generalitat, dins del denominat Pla Camps, i després que l'Ajuntament comprara els terrenys i els destinara a aquest objectiu. 
El conseller, l'alcalde i regidors amb la directora de l'escoleta infantil.

El conseller Moragues ha visitat posteriorment les instal·lacions de l'empresa "Don Hierro" per acabar la jornada en la nostra ciutat amb un dinar de treball amb membres del consistori i empresaris de la localitat, que amb tota seguretat haurà servit per intercanviar opinions amb el teixit industrial valler.

En resum una visita sota el paraigua institucional, però que simplement pensem és demostrativa d'un fet: el PP i els seus alts càrrecs ja estan en precampanya electoral. Hi ha molta por pel que es veu entre el PP valencià a perdre el govern i molts seients i càrrecs. I avui mateix el president Fabra, el que no pinta fava, deia en "los desayunos" de la TV1 deixava entrevore que tenen assumit que van a perdre la Generalitat.

Ara, si com s'ha dit només ha vingut a informar de plans europeus, que l'Ajuntament pot consultar en el Diari Oficial de la Unió Europe.... poc bagatge per a la visita d'un conseller i menys si és el d'Hisenda, del qual hauríem pogut esperar millor una ajuda per al col·lector de la platja o la nova depuradora. Potser per això Manolo Vidal no ha estat present. No hi havia res, cap cosa, de la qual poder aprofitar en la visita. 
-

1 comentari:

Anònim ha dit...

Manolo Vidal tindria molta faena asessorant i no ha anat a rendir-li pleitesia al conseller.
A vore si no va de cap de llista si no fa merits.