L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dijous, 30 d’octubre del 2014

El Govern valencià del PP incompleix el Programa Estatal de LLoguer i retalla ajudes als llogaters valencians

Compromís ha denunciat que el Consell del PP ha incomplit el Programa Estatal d’Ajuda al Lloguer d’Habitatges amb la publicació en el DOCV de l'ordre que regula la convocatòria d’ajudes.

Compromis ha recordat que el programa d’ajuda al lloguer d’habitatges que ha llançat el govern estatal de Rajoy indica ben clarament que un dels requisits per a ser-ne beneficiari “és que l’habitatge objecte del contracte d’arrendament ho siga per una renda igual o inferior a 600 euros mensuals”.

Però l'ordre que ha publicat el govern valencià del PP ha establit que no poden ser objecte d’ajuda els immobles, els arrendaments dels quals, superen el límit de 382,03 euros al mes a València i 356,56 euros al mes a Alacant i Castelló. Cal dir i saber que els fons d'aquest programa són transferits pel govern estatal a les autonomies, que són les encarregades de publicar l’ordre de convocatòria de les ajudes.

Compromís remarca el flagrant incompliment del programa d’ajudes estatal i es pregunta "en quin món viu la consellera Isabel Bonig quan limita les ajudes a lloguers que estan molt per davall del preu de mercat, i estableix uns màxims per a cobrar l’ajuda que deixen fora a la immensa majoria de ciutadans que viuen en un habitatge en règim de lloguer. Així a la ciutat de València el lloguer mitjà està al voltant dels 600 euros”.
 
Al respecte de la situació Compromís ha dit que “coneixent la manera d'actuar del govern del PP, ens temem que pretenen establir criteris impossibles d'assolir per a poder utilitzar els Fons Estatals per a tapar els forats provocats per la seua nefasta gestió en la Generalitat Valenciana”.
-