L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dissabte, 4 d’octubre del 2014

El Síndic de Comptes i l’exdirectora de RTVV confirmen al jutge irregularitats en les contractacions. Compromís, autor de la denúncia vol saber, que s’han fet de 1.200 milions d’euros.


Divendres, dia 27, el Síndic de Comptes, Rafael Vicente Queral, y la exdirectora de RTVV Rosa Vidal confirmaren al jutge irregularitats en la contractació en la corporació pública que englobava a Canal 9 i a Ràdio 9.

El síndic va confirmar que RTVV va incomplir la llei de contractes de l’Administracií i les instruccions internes de l’entitat. Queralt va ratificar els dictàmens de la Sindicatura on advertia tots els anys de les violacions de les normes de contractació.

Per la seua banda Vidal va dir que havia detectat irregularitats i s’havia negat a pagar allò que els seus antecessors havien firmat.

La denúncia de Compromís ha fet que s’obrira la causa en el jutjat de Paterna i ara s’investiga el deute de 1.200 milions d’euros de RTVV en el moment que el PP va obligar el seu tancament. La fiscalia exerceix l’acusació i entre els fets investigats estan la contractació fora de pressupost de productes per un import entre 80 i 120 milions d’euros.

En la causa estan imputats l’exconsellera, exsecretària autonòmica de Comunicació i exdirectora de Canal 9 Lola Johnson; l’ex director general de RTVV José López Jaraba; l’exresponsable de Ràdio 9 Nuria Romeral i els directius Lluís Motes (Ràdio 9) i Luis Redondo (Canal 9). La investigació judicial es refereix a la gestió en Ràdio Televisió Valenciana des de l’any 2010.
-