L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimarts, 7 d’octubre del 2014

La Policia Local recupera un vehicle robat i que ha estat usat en un atracament a Xeraco, amb la qual cosa ha facilitat la detenció de l'autor.



La regidoria de Seguretat Ciutadana, que dirigeix el regidor de Compromís, Evarist Sansaloni, en una nota ha informat de l'exitosa actuació dels agents de la policia local de Tavernes que ha dut a la recuperació d'un vehicle robat i la posterior detenció per la Guardia Civil del presumpte autor d'un atracament amb arma blanca i intimidació en una gasolinera de Xeraco aquest mateix matí.
Fins ací els fets, però allò que ha resultat més espectacular, segons la informació que hem rebut i els comentaris d'alguns veïns que han estat testimonis, és la persecució policial al vehicle dins de Tavernes, un Renault Megane robat i que ha fet que alguns carrers de la ciutat semblaren un plató de rodatge de pel·lícula d'acció.
La persecució s'ha iniciat en la gasolinera de Desmon en el Massalari, lloc on la policia ha localitzat el vehicle robat i ha observat a l'interior la presència d'un individu que coincidia amb la descripció que li havien passat des de Xeraco. En observar la patrulla policial, ha fugit a tota velocitat per la nacional en sentit Taverenes sense observar cap norma de seguretat en la conducció.  Després ha continuat pel Camí del Portitxol, Carrer la Dula i dins del poble pels carrers Mestres Serrano i Gómez Ferrer. La persecució, com hem dit, ha estat molt comentada per l'espectacular dels llums i sirena dels dos vehicles policials perseguidors i també pel perill en que el conductor del vehicle robat ha posat a molts vianants en la seua fugida.

Al final, i ja dins del casc urbà, el conductor s'ha dirigit per la pista forestal del costat del mur, i allí ha rebentat la roda davantera del vehicle, abandonant-lo i donant-se a la fuga per dins del poble que coneixia a la perfecció. No obstant, estava identificat per la policia local, els agents de la qual i per una qüestió de competències ha donat tota la informació a la Guàrdia Civil així com la possible vivenda on localitzar-lo a la ciutat. 



Segons hem sabut, la Guàrdia Civil ha preparat aquesta vesprada un dispositiu policial que ha finalitzat amb la detenció del presumpte autor de l'atracament a la gasolinera i del robatori del vehicle. Tot apunta a indicar que podria ser l'autor de diversos robatoris a gasolineres de la comarca (
Dénia, Bellreguard, Gandia, Tavernes i ahir pel matí a Xeraco) per la qual cosa era buscat per les forces de seguretat. La Guardia Civil ahir per la vesprada van muntar un dispositiu per registrar el domicili del carrer Sant Joan Baptista.

En definitiva una bona actuació dels agents policials, dins de les tasques de prevenció i actuació directa que caracteritza a la nostra policia local, tot col·laborant amb la Guàrdia Civil que ha conclós l'operació.
Segons la nota i fotografies de la Regidoria de Seguretat
-