L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimecres, 1 d’octubre del 2014

L'Ajuntament de Tavernes firma el conveni amb el Centre Excursionista, el club de Patinatge i el de Kite Surf.


 
L'alcalde de Tavernes, Jordi Joan, de Compromís, ha firmat amb els responsables del Centre Excursionista, el club de Patinatge i el de Kite Surf el conveni que els atorga una ajuda econòmica per a desenvolupar i fomentar activitats, programes i projectes de les seues àrees d’actuació.
 
Jordi Joan ha explicat que el conveni contempla amb caràcter general "la concessió d'una ajuda econòmica a cada entitat perquè desenvolupen i fomenten activitats, programes i projectes dins de la seua àrea d’acció i d'acord amb els propis estatuts". Les quantitas són 6.000 euros al Centre Excursionista de Tavernes, 1.000 euros al Club de Patinatge i 500 euros al Club Kite Surf.
 
Mitjançant la firma del conveni, el Centre Excursionista es compromet, entre altres actuacions, a col·laborar i organitzar les eixides escolars per a conèixer les nostres muntanyes, organitzar un campament per Pasqua, que farà extensiu l’Ajuntament a les persones i els col·lectius interessats, a col·laborar en les activitats de Medi Ambient i del Dia de l'Arbre, i a la gestió del rocòdrom municipal amb realització d’activitats, i al manteniment de la senda d’accés a la cova del Bolomor.
 
El Club Kite Surf es compromet, per la seua banda, a realitzar una campanya de difusió de l’esport per a la població Realitzar demostracions de diferents activitats i material aquàtic, pàddelsurf i kite surf i col·laborar amb l’Ajuntament en les activitats de la Regidoria d’Esports.
 
Finalment el Club de Patinatge realitzarà dos campanyes de difusió de l’esport en els col·legis i la població en general, i mantindrà la participació d’un equip representatiu del municipi en les lligues de la Federació, així com es compromet en l'organitzacio de competicions de Patinatge a nivell local i provincial i col·laborar en les tasques programades des de la Regidoria d’Esports.