L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dissabte, 4 d’octubre del 2014

L'Ajuntament de Tavernes i Creu Roja firmen un conveni per valor de 12.000 euros per efectuar actuacions d'interés públic general.



L'alcalde i el president de Creu Roja.
L'alcalde de Tavernes, Jordi Joan i el president de Creu Roja, Eugenio Meló Company, han firmat un conveni d'ajuda que facilita a l'entitat rebre 12.000 euros en concepte de ajuda i col·laboració municipal a les activitats dutes a cap en el nostre municipi per l'entitat humanitària.
L'alcalde ha remarcat la gran tasca de l'entitat en actuacions d'interés públic, i sobre tot "en actuacions d'assistència social directa i l'ajuda a les persones necessitades del municipi". 
Jordi Joan ha destacat la tasca d'atenció al col·lectiu de discapacitats, plasmada en la celebració d'activitats com la festa fallera, el teatre o altres entreteniments "una tasca que agraeixen els pares i compta amb el total reconeixement i gratitud de l'Ajuntament i la ciutat". 
També ha recordat que Creu Roja completa la seua activitat social amb l'atenció a domicili de gent major, col·labora en el transport d'aquestes persones a casa dels familiars, sense oblidar el repartiment d'aliments i la Campanya de Nadal i Reis. 
Creu Roja s'obliga a continuar les activitats formatives i d'atenció als immigrants, així com al foment de la sensibilització dels joves envers l'acció humanitària, una tasca a fer en els centres educatius de la localitat amb l'ajut de l'autobús itinerant.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Cada conveni amb cada entitat un article i una foto amb l'alcalde? Sembla que Jordi els pague de la seua butxaca...

La Cotorra de la Vall ha dit...

No és exacte. En l'altra notícia de convenis hi ha 3x1: tres convenis i una sola foto i una sola notícia.

De tota manera les reclamacions cal que les faces al web municipal d'on està treta la noticia.

llaurador ha dit...

Per a que després diguen que el govern de Jordi Juan no posa als pressupostos ninguna partida per a creu roja, caritas...etc... Abans de parlar...corroboreu!!! Que l'únic que sap fer l'oposició és manipular la informació.