L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dissabte, 4 d’octubre del 2014

L'Ajuntament i la Generalitat firmen un conveni per facilitar a persones necessitades l'accés a una vivenda de titularitat pública.

La reunió de l'alcalde amb la directora general va fer possible l'actual conveni

L'alcalde de Tavernes, Jordi Joan, de Compromís, ha firmat el  conveni amb la Conselleria d'Infraestructures, Territori i Medi Ambient de la Generalitat que facilitarà que les vivendes buides de titularitat pública siguen ocupades per persones que han perdut la seua residència habitual per desnonament hipotecari, desocupació laboral o altres causes excepcionals.

El conveni que s'ha firmat ara es ve gestant des de temps i és el fruit de la reunió que l'alcalde va mantindre temps arrere amb la directora general de l’Entitat d’Infraestructures, Inmaculada Garcia Pardo, i on se li va informar de les vivendes socials de patrimoni públic que la Generalitat té en el nostre municipi (veure fotografia). 

Jordi Joan ha explicat que l'objectiu del conveni "és facilitar  l'accés dels col·lectius desfavorits a les vivendes  i en especial les famílies afectades per desnonaments o que els seus membres estiguen desocupats. El règim serà el lloguer".

L'alcalde ha informat que pròximament es crearà una comissió entre l'Ajuntament i la Generalitat per tal d'analitzar i valorar les sol·licituds i elevar la proposta d'adjudicació a la Direcció   General   d' Obras  Públiques, Projectes Urbans i Vivenda. 

Al respecte ha confirmat que "els interessats han d'estar inscrits en el registre de demandants de vivenda pública en règim de lloguer i complir les condicions aprovades en el Reglament de Protecció  Pública  a la  Vivenda".

El conveni preveu la col·laboració entre les entitats per analitzar la  demanda   de Tavernes  i formular a curt i mitjan termini politiques en matèria de vivenda  protegida, i possibles treballs de rehabilitació.

Tal com hem indicat, l’alcalde de Tavernes Jordi Joan va rebre temps arrere la visita de la directora general d’Infraestructures de la Generalitat (EIGE), Inmaculada Garcia Pardo, que va informar-li de les vivendes socials de patrimoni públic que hi havia al municipi.

La reunió, amb assistència dels tècnics de Serveis Socials, va determinar els termes del conveni que ara s'ha signat entre l’Ajuntament i la Generalitat per tal d'atorgar vivendes públiques a famílies de la ciutat que estiguen en risc d’exclusió social o que hagen patit processos de desnonament.

Tavernes entrarà a formar part, junt a altres 60 ajuntaments valencians, del Programa Extraordinari de Lloguer de Vivendes d’Interés Social, que té com objectiu atendre les necessitats bàsiques de famílies que han perdut la vivenda habitual com a conseqüència d’un desnonament o d’altres causes semblants.
-

8 comentaris:

llaurador ha dit...

Això esta be, ja que si esperem a que la senyoreta Karina faça els seus deures que va dir que faria per a llevar-li els pisos als bancs i fer lloguers socials...anem apanyats.I d'això saps tu un ratet veritat Karl???

Anònim ha dit...

Està clar que per a Compromís el primer són les persones. Visca el nostre alcalde!!

Anònim ha dit...

Fotos actuals.
Roba d'hivern.
Per que no informeu com cal i dieu que la reunió eixa no ès d'ara?

La Cotorra de la Vall ha dit...

Perquè ho hem dit. Es pot llegir en la noticia:
El conveni que s'ha firmat ara es ve gestant des de temps i és el fruit de la reunió que l'alcalde va mantindre temps arrere amb la directora general de l’Entitat d’Infraestructures, Inmaculada Garcia Pardo,

I suposem que sabràs que vol dir: la reunió que l'alcalde va mantindre temps arrere.
¿Qué és temps arrere? Està clar que ni ahir, ni fa una setmana... que fa temps.

Hem informat com i el que calia: que la reunió inicial informativa que donaria lloc al conveni no és d'ara.

No ens faces responsables a nosaltres si no lliges bé les coses. ¿D'acord?

Anònim ha dit...

Que fa temps,diu...que bò. Digues que el temps que fa és de 3 anys, quan encara era regidora de Serveis socials Karina. I ara,el que fa tota la feina i tràmits és el seu regidor del PSOE, l'alcalde només se n'ha sabut a l'hora de la foto.
Una bona informació nomenaria tots els protagonistes,però clar,és la que és,i no debades.

La Cotorra de la Vall ha dit...

De fa que? Del 3 de maig del 2013 tal com es va publicar ací a la Cotorra. Si vols busca la pàgina.

La trànsfuga Karina Vercher no està perque no va voler anar. El plenari de pressupostos era dilluns dia 6 i ella no va anar perquè ja preparava el terreny.

De tota manera, i perquè ho tingues clar:
La directora general li va demanar l'entrevista a l'alcalde. La directora general quan va a un poble no li importa ni l'interessa si hi ha un regidor o una regidora de serveis socials. Es la directora general i parla amb la màxima autoritat. I l'alcalde després ja informarà. Com si ve el conseller d'Hisenda i ve a reunir-se amb l'alcalde i no amb un regidor.
Qui es reuneix amb directors generals, consellers etc és l'alcalde, a no ser que delegue. Es el protocol. Per tant quan es diu que l'alcalde ix en les fotos dels altres, es al reves: son els altres els que ixen en fotos de reunions pròpies de l'alcalde.

Eixe tema de no estar Karina Vercher ja va ser eixe 3 de maig molt comentat en internet i ja es va dir ben clar: va ser convidada a la reunió per l'alcalde així com van convidar els tecnics de serveis socials. Va ser l'hora de la reunió i la senyora regidora no havia acudit, van esperar i en no acudir va començar. La senyora regidora va arribar una hora i mitja més tard amb la sessió acabada.

No ens faces a nosaltres responsables del teu desconeixement de les coses.

Anònim ha dit...

Del conveni de l'Ajuntament amb ACUDE no tragueu notícia? És estrany,tal com ara esteu publicant tots els convenis.

La Cotorra de la Vall ha dit...

No ens consta cap conveni firmat recentment amb ACUDE.
¿Ens pots donar més informació?