L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

dissabte, 4 d’octubre del 2014

L'alcalde, Jordi Joan, i el diputat de Compromís, Joan Baldovi, visiten Bolomor


L'alcalde de Tavernes, Jordi Juan, i el diputat al Congrés per Compromís, Joan Baldovi, van visitar ahir la cova Bolomor i s'interessaren pels treballs d'investigació i les tasques que pot fer l'Ajuntament per contribuir a la divulgació del jaciment.
.
L'equip d'investigadors, encapçalat per Josep Fernández, va donar als polítics una detallada explicació del que representa el jaciment dins de la prehistòria espanyola i europea, alhora que s'ha parlat dels projectes de futur que caldria engegar per a divulgar i posar en valor el jaciment.

El diputat Baldoví ha assenyalat la voluntat de Compromís de presentar una esmena als pressupostos de l'Estat del 2015 on es sol·licitarà una inversió del govern de Rajoy per destinar-la a una millora general del jaciment així com a l'iniciació del projecte d'un "Centre d'Interpretació" que, en opinió dels científics, es necessari per fer més visitable i més entenedor als visitants el jaciment de la Cova del Bolomor. 

L'Ajuntament de Tavernes, segons indicava l'alcalde Jordi Juan en el transcurs de la visita, "està interessat en impulsar la posada en valor del jaciment, i facilitar-ne la difusió i el coneixement tant a la societat valenciana com als turistes que visiten les nostres terres, de manera que fora un al·licient més dins de l'oferta turística cultural que ja ofereix Tavernes i la Valldigna".
.
Unes mostres d'aquesta voluntat divulgadora des de l'Ajuntament ja l'hem tinguda amb la celebració l'any passat dels actes del 25 aniversari de les excavacions o enguany amb les visites programades durant l'estiu per la regidoria de Medi Ambient, el regidor responsable de la qual, Perfecto Benavent ha estat present en la visita.

1 comentari:

llaurador ha dit...

Això són diputats com toca!!! Sempre recolzant i vet.lant per els seis...els valenciana, no com altres que per lo únic que están és per vet.lar per els seis interesos. Apreneu i agafeu nota PPSOE.