L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 8 d’octubre del 2014

PLENARI D'OCTUBRE 2014: El consistori ratifica diverses resolucions sobre l'escola infantil i el Culturarts

Una imatge del ple de dilluns
El plenari del passat dilluns va ratificar per unanimitat diverses resolucions ja firmades per l'alcalde, Jordi Joan, i que afecten a la nova escola infantil i al seu funcionament.

L'alcalde, Jordi Joan, va firmar el passat mes de setembre el conveni amb la Conselleria d'Educació de la Generalitat que permetia posar en funcionament a principis d'aqueix mes el centre infantil. La resolució de l'alcaldia havia d'estar ratificada pel plenari, cosa que succeïa en la sessió per unanimitat.

Un altre apartat dins del mateix dia era la ratificació d'una segona resolució d'alcaldia del darrer dia de juny on es contemplava la proposta d'instal·lacions que es feia a la Conselleria d'Educació per al nou centre municipal. Segons la proposta, ja aprovada per la Conselleria, el centre tindrà una unitat de 0 a 1 anys, amb 8 places, dos unitats de 1 a 2 anys amb un total de 23 places i 3 unitats de 2 a 3 anys amb un total de 60 places escolars. La resolució va ser aprovada per unanimitat.

També es va aprovar per unanimitat la resolució del mes d'agost sobre el conveni plurianual amb la Generalitat per cogestionar la programació a Tavernes del circuit "Culturarts", amb el qual la Generalitat subvenciona amb el 50% una sèrie d'espectacles musicals i teatrals, molts dels quals ja els hem gaudit a la nostra ciutat.

L'aprovació de la resolució, també per unanimitat, va propiciar la intervenció del regidor del PP, Salvador Sansaloni, que va preguntar sobre la circumstància que el concert de demà de Pep Gimeno "Botifarra" fora organitzat per la Regidoria de Joventut que dirigeix, Josep Llácer, de Compromís i no per la de Cultura. El regidor implicat, Josep Llácer, va respondre que el govern és un equip i el conveni no es signa amb una regidoria, sinó amb l'Ajuntament, i després el govern decideix qui organitza cada acte.

Salvador Sansaloni va demanar també que es contemplaren altres cantants valencians en les actuacions, indicant que Josep Gimeno "Botifarra" ha actuat ja varies vegades a Tavernes i calia també portar altres músics i grups. Se li va contestar que hi han hagut moltes actucions d'altres cantants al llarg d'aquests anys.

La veritat ens va sorprendre la petició de Salvador Sansaloni, una persona ecuànime que sol acudir als concerts dels cantants valencians, com ell mateix recordava. I ens va sorprendre perquè ell sap que, cosa que no passava en legislatures passades, en aquesta hem pogut vore molts i molts cantants i grups valencians, tant en ocasió dels actes del 9 d'octubre, com del "Sete Sois Sete Luas" com en actes organitzats per la regidoria de Joventut amb motiu del Festivern.